x

USKORO ĆE IZGOVORITI SUDBONOSNO DA

Vaspitačica je, ima privatni vrtić i potiče iz bogate porodice: Ko je djevojka koju ženi Mihajlo Šaulić?

Sin pokojnog pjevača Šabana Šaulića, generalni konzulat Srbije u Cirihu, Mihajlo Šaulić u nedjelju će se izgovoriti sudbonosno da svojoj izabranici Marini Velimirović.

Iako se njih dvoje od početka veze nisu eksponirali u javnosti, sada je otkriveno da Šaulićeva izabranica vaspitačica  radi u jednoj privatnoj predškolskoj ustanovi u Beogradu, čija je inače i vlasnica.

Kažu da Marina dolazi iz dobre, imućne i poštene porodice.


Prije nego što je uplovila u emotivni odnos sa Šaulićem, Marina je često bila viđena na gradskim događajima i među prijateljima ima mnogo javnosti poznatih osoba. No, sada se potpuno posvetila poslu kojim se bavi i ljubavi sa Mihajlom.

Da je već prošla mama Gocin test govori činjenica da se sa porodicom Šaulić često pojavljivala na javnim događajima.


Inače, prema ekskluzivnim saznanjima Kurira, mladenci su za vjenčanje izdvojili više od 70.000 eura. Oni su za svadbeno veselje u hotelu iskeširali čak 48.000 eura, dok su za dvije vjenčanice koje će Marina nositi odvojili 20.000 eura.


- Marina i Mihajlo su veoma uzbuđeni i s nestrpljenjem iščekuju dan vjenčanja. Sve pripreme su završene, lijepo su sve organizovali pa nije bilo panike i jurnjave u posljednji čas. Marina će nositi dvije vjenčanice, jedna je naručena iz inostranstva i čeka se da stigne, dok je drugu dizajnirao poznati srpski kreator Igor Todorović. On je kreirao i odijelo za Mihajla. Znam da su samo za vjenčanice dali 20.000 evra, uopšte nisu štedjeli, nego su se potrudili da priušte sve što žele kako bi im dan svadbe bio nezaboravan - rekao je izvor za Kurir.

Podsjetimo, Mihajlo Šaulić je prije veze sa Marinom bio u vezi sa pjevačicom Aleksandrom Mladenović, a prije nje imao je vjerenicu iz Novog Sada, Danijelu Mandić.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.