x

Večeras se održava superfinalna žurka u Zadruzi: Nastupa Maya Berović, ovako izgleda Imaginarijum pred početak spektakla!

Poslije punih deset mjeseci borbe, suze, smijeha, raskida i pomirenja publika je izabrala pobjednika "Zadruge 2". Ovu laskavu titulu, kao i novčanu nagradu od 50.000 eura odnijela je Luna Đogani.

Ona je protekle noći imala prvi televizijski intervju poslije pobjede, a večeras se na luksuznom imanju održava spektakularna superfinalna žurka.

Željko Mitrović, vlasnik i direktor TV Pink i produkcija TV Pink, objavio je da tim povodom poklanja 500 ulaznica za superfinalnu žurku "Zadruge" koja se održava večeras od 22 sata u "Zadruzi", a zatim je, zbog ogromnog interesovanja gledalaca odlučio da taj broj duplira i pokloni još dodatnih 500.


Sve prisutne će na ovoj spektakularnoj žurki zabavljati Maya Berović, ali to je samo mali dio iznenađenja koja vas očekuju večeras.

U toku su posljednje pripreme za gala žurku na velelepnom imanju, a učesnici prve dvije sezone najgledanijeg rijalitija na našim prostorima ''Zadruga'' srešće se ponovo na velelepnom imanju.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.