x

VELIKA ISPOVIJEST ANASTASIJE RAŽNATOVIĆ KOJA ĆE VAS ŠOKIRATI: Cecina kćerka otkrila nepoznate detalje o MAJCI, karijeri, a onda progovorila o BIZNISMENU s kojim je počela da živi...

Anastasija Ražnatović, koja je izdala prvi singl "Savršen par", oduševljena otkriva detalje o budućoj karijeri, mami, o ljubavnoj vezi sa mladim biznismenom Đorđem Kuljićem s kojim je započela zajednički život,  ali je otkrila detalje o braku i djeci.

Jesi li očekivala da će pjesma postati hit bukvalno preko noći?

Iskreno, nisam. Od prvog slušanja pjesme, vjerovala sam u nju i njen kvalitet, ali ovoliko pozitivnih reakcija nisam očekivala. Zaista sam prezadovoljna. Mogu slobodno da kažem da je pjesma zaista hit i nemam riječi kojima bih opisala svoju sreću i zadovoljstvo, rekla je za Star.


Da li si već osjetila da te se pjevači plaše ili da su možda ljubomorni?

Nisam obraćala pažnju na to, jer mislim da za tim nema potrebe. Smatram da za sve nas ima mjesta pod estradnim nebom i da svako za sebe gradi put i karijeru. Štaviše, samo sam lijepe i pozitivne komentare dobijala od strane naših pjevača i pjevačica, sada već kolega!

Šta je Ceca prvo rekla kada je čula pjesmu i vidjela spot?

Bila je oduševljena. Naravno, podržala me je u svemu i pratila me je na svakom koraku. Mi se već godinama unazad konsultujemo kada je u pitanju muzika. Da li kad ona snima pjesme, ili eto sada ja, nije važno. Kako meni znači njeno mišljenje, tako i njoj moje i odlično funkcionišemo. Što se spota tiče, takođe je bila upućena od početka snimanja u sve i jako joj se dopao.


A šta bi uradila da je rekla, na primjer, da joj se pjesma ne sviđa?

S majkom dijelim sličan ukus, tako da teško može da dođe do toga da nam se mišljenja toliko raziđu. Pogotovo na posljednjem njenom albumu sam stoprocentno učestvovala u odabiru pesama, čak sam i otpjevala sve prateće vokale, tako da nam se ukusi apsolutno poklapaju i nikada nije bilo problema, naprotiv.

Tekst pjesme si sama pisala, da li bi voljela da za tvoju mamu napišeš tekst za novi album?

Mislim da bi to za mene u ovom momentu možda ipak bio prevelik zalogaj. Još sam mlada da bih mogla da ispratim tekstove koje mama ima u pjesmama. Mislim da koliko god da si talentovan u tom poslu, iskustvo igra veliku ulogu… Prema tome, nigdje ne žurim, sve u svoje vrijeme. Ja sam na samom početku i tek ću da učim i da se nadograđujem, što u pjevanju, što u pisanju. Za sad sam zadovoljna i ne volim da trčim pred rudu. Možda nekad, preko veze! Šalu na stranu, Marina Tucaković je ipak neprevaziđena.


U spotu se pojavljuje čuveni maneken iz Brazila. Da li namjerno nisi željela našeg manekena da angažuješ kako ne bi krenuli tračevi ili…

Manekena nisam tražila po kriterijumima da li će se pisati ovo ili ono… Tražila sam profesionalca, momka koji lijepo izgleda i koji bi se uklopio u priču koju spot i pjesma imaju. To sve on svakako jeste.

Da li možda razmišljaš o braku i djeci, tvoja mama se udala mlada i nikada se nije pokajala?

Tada je ipak bilo drugo vrijeme, ja mislim da sve ima svoje prednosti, ali bih voljela, kada bi to moglo da se planira, da se prvo ostvarim na polju karijere, još uživam u svojoj mladosti, a djeca i brak neće pobjeći.


Kada je po tvom mišljenju najbolje vrijeme za udaju i kakvi su ti planovi u narednih 5 godina?

Onda kad osjetiš da si spreman na to. Neko je spreman sa 18, neko nije ni sa 40, svi smo različiti i mislim da niko nema prava da osuđuje. Ako je brak iz ljubavi, sa normalnom osobom, zašto da ne? A za pet godina. Ne znam ni sama kako sebe vidim. Imam mnogo planova. A i pet godina je dug period, život može totalno da se promijeni za jedan dan, a kamoli za toliki period. Recimo, voljela bih da za pet godina imam odličnu karijeru, pored sebe čovjeka s kojim imam savršenu vezu ili brak i ono najbitnije, a to je zdravlje.

Kako reaguješ kada pojedine javne ličnosti ili mediji napadaju tvoju mamu, da li si oguglala ili se ipak iznerviraš?

Mama nas je naučila da se ne nerviramo i da nikad ne zaboravimo. Bitno je ko govori, a ne šta govori. Mi najbolje znamo našu majku i niko je ne zna bolje od nas. Samim tim, nikakve neistine i gluposti o mojoj majci ne mogu poremetiti ni mene, ni mog brata.


(Star)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.