x

jedva čeka poziv da joj saspe sve u lice

Velika ispovijest Marije Kulić: Miljana nije bolja od Dalile, ljubi se sa Deniz, a kući ima dijete!

Majka Miljane Kulić, Marija, ispratila je kćerku po drugi put u rijaliti i kaže da nije ponosna na njene postupke.

Ona se osvrnula na odnos s Miljaninim partnerom Zolom, kao i o svom zdravlju, odnosno borbom sa autoimunom bolešću štitaste žlijezde - Hašimotom, zbog čega je nedavno operisana.

"Uvijek je imala svađe sa ostalima jer je iznosila svoje mišljenje. Ako želi da komentariše nekoga, mora da bude ispravna da bi ljudi prihvatili to što govori, a sada nije ispravna. Rekla je da je Dalila kamenjarka jer vara muža, a ona nije ništa bolja kad se poljubila sa Deniz. Katastrofa. Ona je majka, ima malo dijete", rekla je Marija, te dodala:


"Bila je sjajna dok nije ušao Zola. Ne znam da li on i dalje gleda da je kanali, a ona to ne shvata, ili pristaje na gluposti, da radi bilo šta zarad rijalitija, sve mi je nepojmljivo. Kad je budem pozvala, reći ću joj sve i svašta zbog ovoga. Ne zbog mene, ona mene i ne sluša, nego zbog djeteta, koje bruka."


Marija nije podržavala Miljaninu vezu sa Zolom, ali pred njegov ulazak u rijaliti čula se s njim zbog nje.

"Zola me je pozvao pred "Zadrugu”, nikada prije toga. Bilo mi je drago jer joj je prenio informacije o nama, i njoj će biti drago jer sam pristala da pričam s njim i sve sam uradila u njenu korist, da bi joj opstanak bio lakši. Eto kako mi vraća", rekla je Marija, za koju se u više navrata spekulisalo da ulazi u rijaliti, što ona ni sada nije demantovala.


"Nisam planirala da uđem, ali ne znači da neću", rekla je Marija, koja je nedavno operisala štitastu žlijezdu.

"Osjećam se odlično. Prezadovoljna sam kako sam podnijela ovu treću operaciju. Juče sam se i prošetala. Da moje zdravstveno stanje nije kako treba, otišla bih poslije otpusta iz bolnice kući da ležim u krevetu. Izvadili su mi štitastu žlijezdu. Odlučila sam se na to jer godinama imam Hašimotovu bolest. Žlijezda nije funkcionisala kako treba i na skeneru koji sam radila u Istanbulu nalaz je pokazao benigni rezultat. Radosna sam jer se karcinom ne širi. Zračenje hemioterapijom je zaustavljeno, hvala Bogu zasad. Štitasta žlijezda je izvađena najviše radi preventive, jer je upila veliku dozu zračenja od prethodne bolesti."


Mariji je za tih nekoliko dana nedostajao unuk Željko, a i on njoj.

"Čuvaju ga kćerke Tijana i Ana, ali čuli smo se non-stop preko video-poziva, tražio je da mu baka kupi igračku. Zlatan je, skroman i poslušan. Presrećna sam s njim", rekla je Marija, čiji je suprug Siniša takođe imao rak.

"Suprugovo zdravstveno stanje je odlično. Njegov karcinom je bio u prvom stadijumu i operacijom je to završeno."

.

.

.

.

.

Izvor: Objektiv.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.