x

podržale ga kolege, političari

Velika promocija u Sarajevu: Haris Džinović predstavio novi album u rodnom gradu! (GALERIJA)

Legendarni Haris Džinović je poslije pauze od devet godina predstavio novi album sa devet pjesama nazvan po njegovom imenu. Ujedno je promovisao i spot za jednu od njih "Još sam neko tvoj", koji je nedavno snimio na Jahorini, pod rediteljskom palicom Anisa Mujanovića.

Hotel Evropa

Vladislava Skarića 5.

033 580 400

Promociju u restoranu Bečka kafana u sarajevskom hotelu Europe sinoć su uveličale mnoge Harisove kolege - Halid Bešlić, Nihad Alibegović, Nazif Gljiva, Adis Škaljo, Hanka Paldum, Armin Bijedić, Slađana Mandić, Denial Ahmetović... Upitan zašto je diskografska pauza bila toliko duga, Džinović je šaljivo rekao:

"Ja sam davno kazao prijateljima i medijima da sam ja po prirodi jedan lijen čovjek. Treba čekati na mene i na pjesme. Uglavnom, kad sam počeo raditi album nije bilo preteško", našalio se Džinović i dodao da je od devet pjesama on napisao njih pet i da je zadovoljan urađenim. 

"Ekipa koja je radila na albumu je zaista dala svoj maksimum. Naravno, tu su i spotovi za dvije pjesme. Osim pjesme "Još sam neko tvoj", snimili smo i spot za pjesmu "Godine ti dobro stoje". Nisam puno spotova u karijeri snimio, ali ovo što smo uradili je nešto sjajno", istakao je on.

Džinović je iskoristio priliku da se zahvali brojnim saradnicima i prijateljima koji su učestvovali u snimanju albuma, posebno Hayat produkciji, te supruzi Melini.

Foto: Mirnes Mašić/Ekskluziva.ba
Izvor: Oslobođenje


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.