x

Velika tragedija: Evo kako je preminuo muž Goge Sekulić!

Pjevačica Goga Sekulić prije braka sa sportistom Urošem Domanovićem sa kojim ima i dijete, je imala jednu tragičnu ljubav. Naime, ona je 2013. bila udata za Igora Ramovića koji je preminuo dva mjeseca nakon što su ušli u brak.

Naime, Igor Ramović je izdahnuo na rukama folk pjevčaice i to samo dva mjeseca od kako su rekli “sudbonosno da“ i to od podmukle bolesti. Ramović je umro u jednoj bolnici u njemačkom gradu Hajdelbergu, a folk pjevačica bila je s njim do posljednjeg trenutka.

Kako su mediji prenosili, podmukla bolest je kasno otkrivena.


- Igor je ubrzo nakon svadbe osjetio bolove u stomaku, zbog čega je posjetio ljekara, koji je konstatovao rak debelog crijeva. Za operaciju u Njemačkoj bilo je neophodno 20.000 eura, koje su dostavili tamošnjim doktorima, ali je bolest toliko brzo napredovala da za operaciju bukvalno nije bilo vremena - rekao je tada izvor i objasnio:

- Goga je sve vrijeme bolesti bila uz njega, bukvalno do posljednjeg momenta. Umro joj je na rukama dok mu je pričala kako će, kad ozdravi, otići na medeni mjesec. Trudila se da mu ulije nadu, ali bilo je uzalud - pričao je izvor.


Pjevačici je bilo veoma teško zbog smrti svog supruga, te je na godišnjicu smrti prvog muža ispričala kako se sama bori sa dugovima koje su napravili kako bi se Igor izliječio.

- Poslije Igorove smrti sam ostala sasvim sama. I danas, kada je godišnjica od njegove smrti uveliko prošla, plaćam dugove koji su ostali od njegovog liječenja. Mi smo išli kod najboljih svjetskih ljekara i pokušavali sve da uradimo da ga spasemo, ali nije nam se dalo. Sve račune iz bolnica sam preuzela na sebe - rekla je pjevačica 2014. godine.

.

.

.

.

.

.

.


Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.