x

Velika tuga u porodici Andrije Miloševića: Glumcu umrla majka, već dva dana se ne javlja nikome!

Majka glumca Andrije Miloševića, Vera Milošević, preminula je prije dva dana u 64. godini života u Podgorici. Porodica je odlučila da je sahrani na gradskom groblju "Čepurci", a okačila je i umrlicu u kojoj je obavijestila prijatelje i rodbinu o tugi koja ih je zadesila.

Od kada mu je preminula majka Vera, Andrija se nije oglašavao na Instagramu niti je išta postovao, te su se mnogi upitali šta se sa njim zbiva. Za majkinog života je nerijetko isticao koliko mu znači njena podrška.

Jednom prilikom je ispričao kako je mama Vera ponosna na njega i čuva sve njegove intervjue. Ipak, zbog prirode njegovog posla, ne viđaju se često.


- Ona čuva sve. Nešto u fioci, a najviše u duši. Ona je borac i imamo sjajan odnos iako već dvije decenije gleda sina više u medijima nego kod kuće - ispričao je Andrija u jednom intervjuu. On se, takođe, jednom prilikom i našalio na koji način brine o mami: "Brinuti o mami je privilegija i čast. Često kažem da mi je majka sada dijete i da smo zamijenili uloge - istakao je ranije Andrija Milošević.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.