x

Veliki povratak kluba Downtown: Zavirite na žurku u potpuno novom ambijentu! (GALERIJA)

Klub Downtown se vratio u punom sjaju. Nakon kraće pauze, sinoć, prve noći Bajrama je upriličeno veliko reotvorenje, a posjetioci su ispunili objekat do posljednjeg mjesta. U krcatom Downtownu svi prisutni su svjedočili vrhunskoj zabavi uz DJ Gianny-a, a potpuno novo ruho svima znanog kluba je pobralo sve simpatije. Očigledno je da Downtown tek ima namjeru da pomjeri granice dobrog provoda, a sinoćnjim partijem je to i dokazano. 

Caffe Bar Downtown

Stormajerova ulica

Da će Downtown prve noći Bajrama na samom reotvorenju biti krcat nije se ni sumnjalo.Rezervacije za ovaj event su bile popunjene danima ranije, a svi u željno iščekivali famozni 4. juni. Taj datum i povratak žurki u Downtown se itekako opravdao, budući da je vladala nevjerovatna atmosfera. Uistinu se rijetko gdje sreće toliko pozitivne energije na jednom mjestu. a da sve bude po mjeri pobrinuo se i sam klub svojim sjajnim ponudama. 


Potpuno renoviran klub Downtown donosi novu energiju, a ljubitelji dobrog provoda će tek iskusiti čari pravog partijanja. Koliko su svi očarani sinoćnjim provodom jasno govori i to što su se svi raspitivali za naredne događaje u klubu. Očigledno je da svi žele biti svjedoci najboljih zabava u gradu, pa nema sumnje kako je vrelo ljeto u Downtownu pred nama. Vas već večeras, 5. juna očekuje još jedan fenomenalan događaj uz DJ Kerlu.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Foto: Mirnes Mašić

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.