x

Veliki rođendanski intervju! Ceca zbog kćerke neće da slavi 46! Evo zašto je baš ove godine tako: Folkerka objasnila sve bez dlake na jeziku!

Svetlana Ceca Ražnatović jučer, 14. juna, napunila je 46 godina, ali na iznenađenje mnogih ove godine pala je samo intimna proslava. Porodica i prijatelji jedini su koji su pozvani, a pjevačica otkriva da je za to "kriva" njena kćerka Anastasija.

"Ja, u principu, uvijek slavim rođendane. Ove godine sam odlučila da ne slavim, pošto smo se, onako, baš dobro proveli na Anastasijinom rođendanu. Ona je prolongirala svoj rođendan, pa se to nešto približilo, pa rekoh dobro smo se mi proveli, nema potrebe za mojim (smijeh) Imam i neke poslovne obaveze, pa Bože zdravlja, za sljedeću godinu ćemo lako", rekla je ona.

Na šta prvo pomislite kad su u pitanju želje i rođendani?

"Na porodicu."

Da li je bilo nekog iznenađenja tačno u ponoć?

"Bilo je, naravno. Od najbližih prijatelja, baš su me iznenadili. Ali, to je više privatno."


Šta se kod vas mijenja iz godine u godinu? Šta još jedna godina više mijenja u vašem životu?

"Ništa. Za mene su godine samo broj, najbitnije je kako se čovjek osjeća i kakvim životom živi."

Pored svega što imate, šta biste sebi još poželjeli?

"Prvenstveno zdravlja. One elementarne želje koje svaki čovjek ima. Zdravlje - sebi, svojoj djeci, porodici, najbližima. I to je to. Nemam ja neke velike želje, a kada su poslovne u pitanju, nikada ne planiram nešto na mnogo duge staze, nego kratkoročno."


S obzirom na to da je više nego ostvarena i kao pjevačica i kao majka, sestra, kćerka, kao i na slavu i zavidnu karijeru koju je dostigla, mnoge je interesovalo postoji li nešto što nije ostvarila u svom životu.

"Čovjek cijeli život postavlja sebi ciljeve. Sve je pitanje ličnosti, da li postavlja preteške ili one koje su realne... Ali ja nikada nisam bila megaloman, tako da nekako mislim da su sve ostvarive", zaključila je Ceca.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.