x

Veliki šef je nemilosrdan ovog puta: Dvoje zadrugara momentalno napušta kuću!

U "Zadrugu" je stiglo pismo Velikog šefa, a ukućani su stavljeni pred novi izazov koji neće biti lak za njih. Pismo je pročitala Nina Babić, koja je i ovonedjeljni vođa.

- Dragi zadrugari, Stefan i Matora su sami sebi predložili izazov koji se Velikom šefu jako svidio. Naime, Matora i Stefan će od danas do nedjelje uveče biti gorile. Oni su se dogovorili da budu gorile. Oni će biti i nalaziće se u kavezima u Rajskom vrtu. Ponašaće se i komunicirati kao prave životinje - pisalo je na početku pisma.


- Čuvanje divljih životinja veoma je zahtjevno i potrebno je da podijelite zadatke ko će biti zadužen za obaveze oko ljubimaca. Treba da izglasate ko će se se time baviti - glasilo je pismo.

.

.

.

.

.

.

.

.


Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Plaćam više od 80 $ / h radeći od kuće s dvoje djece u kući. Nikada nisam mislio da ću to moći uraditi Ali sestra moje najbolje prijateljice zarađuje preko 9185 dolara mjesečno radeći to i uvjerila me da pokušam. Potencijal s tim je beskrajan. Evo šta sam radio, ................................ cutt.ly/syvK0vy