x

Velja Ilić voli da ga gaze po t.stisima: Lider NS u kandžama domino dame! Anđeli Veštici plaća 500 eura da ga muči!

Anđela Veštica je najpoznatija i najplaćenija domino dama u Srbiji i regionu. Njeni klijenti su uglavnom bogati biznismeni sa istoka, domaći tajkuni i bogataši iz Hrvatske, a kako za Kurir otkriva dobro upućen izvor, jedan od ljubitelja njenih igrica je i lider Nove Srbije i bivši ministar Velja Ilić.

Anđela sa sobom obično nosi jedan neobičan kofer pun alata i alatki. Isti izvor nam otkriva da se u Anđelinom koferu nalaze se.sualna pomagala kakva možete vidjeti samo u najtvrđim po.nićima! Tu su spakovani bičevi, lisice, štipaljke za bradavice, mušema za uriniranje, d.ldo sa dva kraja... dakle, svi neophodni rekviziti za se.sualna mučenja.

- Njoj je cijena pala onog trenutka kad je istetovirala glavu. Arapima se to mnogo ne sviđa, a ona je baš tamo radila i neko vrijeme joj je išlo odlično - priča čovjek dobro upućen u Anđeline poslove.


E, onda se ona dosjetila! Kada je vidjela da joj posao ide slabo, da od običnog se.sa nema vajde, Anđela se okrenula sado-mazo igrarijama. Pronašla je muškarce koji uživaju da ih ona muči, šutira i gazi po t.stisima, da urinira po njima...


- Volim da pomalo mučim muškarce, da ih vezujem i bičujem - izjavila je Anđela u jednom od svojih prvih pojavljivanja u medijima.

Inače, o samim počecima druženja Anđele i Velje Kurir je već pisao, a lider NS je to naše otkriće tada smušeno komentarisao riječima „da nije siguran ko je ta mala“.

Ta mala je danas, u određenim muškim krugovima, jedna od traženijih ženskih likova, čiji sat druženja košta okruglo 500 eura!


Velja i Anđela upoznali su se u vrijeme između njegova dva ministrovanja, kada je ona započela karijeru po.no-glumice, prije desetak godina. Kasnije se ona slikala za Plejboj, pa otišla u inostranstvo na kasting za po.no-film, a potom završila na „Farmi“ i u „Zadruzi“. I na sajtovima za odrasle...


- Velja i Anđela su neko vrijeme bili bliski, družili su se, ali ona nije mnogo pričala o tome, nije iznosila detalje tog druženja - priča čovjek upućen u ovu priču.

- S tim čovjekom se nisam družila, ne znam kakav je i ponovo ću da vas klepim na sudu - rekla je Veštica.

Na pitanje sjeća li se druženja s domino damom, Velja Ilić je kratko odgovorio i odmah prekinuo vezu:

- Ne poznajem nikakvu Anđelu Vešticu! Ova fotografija to demantuje.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.