x

iskrena

Veljko može da nastavi da me pljuje: Pjevačica koja je priznala da se bavi pros..tucijom odgovorila na prozivke Ražnatovića!

Elekra Elit, pjevačica koja je otvoreno priznala da se bavi pros..tucijom u Švajcarskoj, otkrila je nove detalje iz života, ali i odgovorila na prozivke koje joj je uputio Veljko Ražnatović:

Koliko je hrabrosti trebalo, da u jednoj maloj zemlji, kakva je Srbija, izađeš sa svojom životnom pričom i pričaš otvoreno o tome?

- Na žalost nekih ljudi, ja trajem već punu godinu dana. Tremu nikada nisam imala, kao ni strah, kada sam odlučila da ću otvoreno pričati o onom sa čim se ustvari bavim godinama. Znala sam šta radim. Ušla sam u cijelu priču hladne glave i nisam neko ko se plaši. Ja nikada nisam ništa krila.


Da li te pogađaju komentari nekih ljudi, koji pokušavaju da te omalovažavaju?

- Mene ne. Više povrijede mog PR menadžera i prijatelje. Što se mene tiče, mene to ne dotiče. Ja sam žešća hladovina.


Kada si se pojavila, Ceca Ražnatović te je među prvima podržala. Međutim, njen sin Veljko je prije nekoliko dana postavio uvredljiv komentar za tebe na svom Instagram profilu. Koliko te je to pogodilo?

- Ja veoma cijenim Cecin rad i tako će i ostati. Mene ne može da pomjeri ni Veljko, niti neko poput njega. Mišljenje dečka koji ima dvadeset i nešto godina, a pri tom moja kćerka ima dvadeset, ne može me dotaći. Što se mene tiče, može slobodno nastaviti da me pljuje.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Srbijadanas

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.