x

Veljko nakon meča uzvikivao: Ovo je za tatu! Sloba se živ izjeo dok je sve gledao, Radanović pružio podršku Ražnatoviću!

Slobodan Radanović, koji se u mlađim danima vrlo aktivno bavio boksom i kik-boksom, pružio je podršku Veljku Ražnatoviću tokom meča sa Petrom Mrvaljem.

Pošto je bokser odnio pobjedu nad Hrvatom, čitava publika u hali "Ranko Žeravica" ovacijama ga je ispratila u svlačionicu.

"Težak sport, pretežak. Jedan na jedan, nema vrdanja, nema oslanjanja na saigrače. Veljko je sila, znao sam da će da pobijedi, pucao je od snage. Nadao sam se nokautu i obradovao nas je", izjavio je Sloba.


Veljko Raznatović je pobijedio Petra Mrvalja u svom sedmom profi meču u karijeri. Prve čestitke Veljko je dobio od djevojke Bogdane, sestre Anastasije, ali i majke Svetlane, koja je ovoga puta smogla snage pa po prvi put gledala sina uživo.

"Ovo je za tatu", uzviknuo je Veljko dok je sudija još odbrojavao nokautiranom Hrvatu koji je ležao u ringu.


"A za mene?" kroz smijeh je upitala Ceca, a uslijedio je Veljkov odgovor:

"I za tebe, volim te!"

"Letim, vjerujte. Ovo sanjam svaki dan. Svaki meč je bitka za sebe, ali protiv Hrvata u mom Beogradu dosada najjači osjećaj. Idemo dalje, u nove pobjede", u dahu se Veljko obratio brojnim predstavnicima medija.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.