x

već duži period živi u titelu

Veljko prvi put o odlasku iz Beograda i životu u Titelu: Ne želim da mi dijete odrasta u toj sredini!

Veljko Ražnatović već duže vrijeme živi sa svojom suprugom Bogdanom i sinom Željkom u njenom rodnom Titelu.

Naime, on je sada, u novoj epizodi serijala "Ceca show", otkrio koja je to prekretnica bila za njega da se odluči za život na selu.

- Prekretni momenat za mene da pređem na selo bio je momenat kada sam shvatio da je Beograd otišao u nepovrat i da ne želim da mi dijete odrasta u toj sredini. Mrzim grad, ove stvari koje radim ovdje ne mogu da radim u Beogradu, užasava me to ispijanje kafa po gradu. Beograd mi je na pola sata vožnje, Zrenjanin na 15 minuta, Novi sad na 20 minuta - kaže Veljko.


Ražnatović smatra da je za Željka mnogo zdravije da odrasta u Titelu, a ne u Beogradu.

- Na Željka uvijek mora neko da pazi. Njemu je lijepo i u Titelu i kod moje mame, totalno drugačije provodi vrijeme u Beogradu i ovdje kući. Ja smatram da je za njega zdravije da odrasta u Titelu - ispričao je Veljko.


Veljko ističe da se više ne pronalazi u gradskom životu i da više nema potrebu da izlazi.

- Uživam sa svojim psima, imam svoje motore, razonode. Dođe mi društvo, igramo malo košarku. Hiljadu puta je bolje i mirnije nego život u Beogradu, niti idem negdje, niti izlazim. Ne vidim šta bi mogao da radim u tom smogu - rekao je Veljko.


On ističe da bi, u budućnosti, volio da se više bavi poljoprivredom i otkrio da mu je velika želja da otvori zoo vrt.

- Selo me privlači kao i svi poslovi na selu, nadam se da ću još više ući u tu poljoprivredu. Volio bih da imam mini zoo vrt, da radim da repopulaciji nekih ugroženih vrsta poput egzotičnih mačaka, medvjeda - ispričao je Veljko.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.