x

Veljko Ražnatović pobijesnio: Pi....ine jedne, hijene! Dokle više da nas omalovažava stoka!

Veljko Ražnatović pružio je podršku srpskom bokseru, koji je u srijedu brutalno pretučen u Crnoj Gori. 

Podsjetimo, u neredima u Budvi policija je u srijedu brutalno pretukla, pa uhapsila poznatog srpskog boksera Nikolu Sjekloću.

Sjekloća je bivši bokserski reprezentativac Srbije, koji je osvojio bronzu na svjetskom prvenstvu u Tajlandu, 2003. godine. Takođe, nosilac je prestižnog WBO pojasa, a bio je i vicešampion u organizaciji WBC.


Vijest da je Nikola uhapšen potresla je i razbijesnila njegovog mladog kolegu, Veljka Ražnatovića.

Veljko je zgrožen brutalnom reakcijom policije u Crnoj Gori, pa je žestoko reagovao na skandal u Budvi. On je na svom Instagram profilu objavio niz fotografija koje oslikavaju ovaj sraman događaj i u komentarima nije birao riječi:


"Pi...tine jedne! Evo čime gađaju Srbe uniformisani izdajnici Srpstva što ratuju protiv Gospoda. Kada ćemo stati iza našeg naroda? Dokle više da nas omalovažava stoka?! Nekad gorski vuci, sada hijene!"

Veljko je zatim dao podršku pretučenom bokseru iz Budve.

.

.

.

.


Izvor: Kurir

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


KAKO DOBIM MOJI KREDIT OD OVE VELIKE TVRTKE Pozdrav dragi moji ljudi, ja sam Linda McDonald, trenutno živim u Austinu Texasu, SAD. Trenutno sam udovica s troje djece i zapala sam u financijsku situaciju u travnju 2020. godine i trebalo mi je refinanciranje i plaćanje računa. Pokušao sam tražiti kredite raznih privatnih i korporativnih tvrtki, ali nikad s uspjehom, a većina banaka mi je odbila kredit, ne puni plijen onim tamošnjim šalterima koji ih nazivaju zajmodavcem samo-novca, svi su prijevara, sve što žele je vaše novac i dobro ih više ne čujete da su mi to učinili dvaput prije nego što sam upoznao gospodina Davida Wilsona, najzanimljiviji dio toga je da mi je zajam prebačen unutar 74 sata, pa ću vam savjetovati da kontaktirate gospodina Davida ako zanima vas zajam i sigurni ste da ga možete vratiti na vrijeme, možete se obratiti putem e-pošte ... Ako želite kontaktirati bilo koju firmu vezano za osiguranje zajma bez osiguranja, tada se danas obratite gospodinu Davidu Wilsonu za vaš zajam. Nude sve vrste zajma koje nude Kratkoročni zajam (5_10 godina) Dugoročni zajam (20_40) Zajam za medijski termin (10_20) Oni nude zajam poput Zajam za dom ............., Poslovni zajam ........ Zajam za dugove ....... Studentski zajam .........., Zajam za pokretanje posla Poslovni zajam ......., kredit tvrtke .............. itd E-pošta .......... ([email protected]) Kada je riječ o financijskoj krizi i zajmu, onda je financijski zajam David Wilson pravo mjesto za molim vas, recite mu samo ja gospođa Linda McDonald usmjeriti vam sreću ................... ....