x

Veljko u WC-u sa 12 godina, Ceca čekala 18: Evo kad je estrada izgubila nevinost, a ova pjevačica je spavala s nastavnikom matematike!

Mnoge poznate ličnosti u javnosti su otvoreno pričale o tome kada su izgubile nevinost. 

Veljko Ražnatović prije izvjesnog vremena ispričao je u emisiji "Amidži šou" s koliko godina je izgubio nevinost i po čemu pamti to iskustvo.

- Nije bilo neko lijepo iskustvo, šta više bilo je traumatično. Imao sam 12-13 godina, a ona 16. To se desilo u muškom toaletu i odmah poslije sam pozvao mamu i rekao joj: Mama, desilo se - ispričao je Ražnatović.


Njegova majka, folk zvijezda Ceca Ražnatović, je čekala da postane punoljetna kako bi izgubila nevinost.

- Izgubila sam nevinost sa 18 i po godina. Sa ove distance, sve mi je u lijepom sjećanju - rekla je prije nekoliko godina Ceca.

Ognjen Amidžić prvi intimni odnos imao je sa 15 godina.


- Po mom uvjerenju prvi intimni odnos sam doživio sa 15 godina. Tada sam vjerovao da sam imao odnos, ali sada, kada malo bolje razmislim, smatram da sam radio sve osim toga. Sjećam se da sam pozvao drugaricu iz srednje škole u stan, kada moji nisu bili kod kuće i tada smo radili to nešto, što nikako ne bi moglo da se računa u odnos - rekao je svojevremeno voditelj.


Suzana Mančić je bila veoma zaljubljena u dečka sa kojim je prvi put spavala.


- Gubljenje nevinosti je traumatično iskustvo, jer tada završavate jedan život i započinjete drugi. Meni je prvi put bilo prelijepo, a izgubila sam nevinost sa 16 godina. Toliko sam bila zaljubljena u tog dečka da sam željela samo njemu da se dam. U to vrijeme je donja granica bila 16 godina i moram da kažem da sam jedva čekala da napunim toliko da bih sa njim uživala - otkrila je jednom prilikom Suzana Mančić.


Vesna Zmijanac nevinost je izgubila sa nastavnikom matematike.

- Prvi odnos imala sam sa svojim nastavnikom matematike, svojom tajnom ljubavlju, na koga sam mislila dok sam odlazila kod majke u Beč i kog sam jedva čekala da vidim kad sam se vraćala - otkrila je Vesna jednom prilikom.

.

.

.

Izvor: Blic

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.