x

skandal

Vendi i Saška Karan se potukle u šminkernici: Godinama me prozivaš, nećeš više!

Pjevačice Saška Karan i Vesna Vukelić Vendi navodno su se potukle u šminkernici jedne televizije. Njih dvije sukobile su se prije početke snimanja emisije te jedna drugoj izgovorile najgnusnije uvrede.

- Saška nije znala da je Vendi gošća, a kada ju je vidjela u šminkernici, s vrata je prevrnula očima, što se Vesni nikako nije dopalo. Vendi je počela da se smije i gleda Sašku ispod oka. Pjevačica je to vidjela i znala je da je bilo njoj upućeno, pa je odmah reagovala. "Kome se smije ova prljavuša? Šta treba ovoj ofucanoj metli", rekla je Karanova misleći na Vendi - priča izvor koji je bio na licu mjesta i otkriva kako je došlo do koškanja.


- Vesna je nastavila da se smije, međutim, kada je ustala da uzme nešto iz tašne, Saška se zaletjela ka njoj i unijela joj se u lice. Počela je da je psuje i govori joj da je ništavna i prljava. Vendi je počela da je gura od sebe, a Saška se branila. Zaposleni na televiziji stajali su sve vrijeme između dvije pjevačice, ali one nisu prestajale s gurkanjem. Saška se bukvalno tresla, bila je spremna da počupa Vendi.


- "Vašarka će mene da vrijeđa! Nemoj da te sad polomim ko zvečku! Godinama me prozivaš, nećeš više, nakazo raspala", pričala je Saška. Vendi je vikala da izbace šizofrenu Sašku: "Izbacite ovu ludaču šizofrenu odavde, ne znam šta hoće ova budala! Ona je zrela za debelo liječenje."

Voditeljka je jedva uspjela da smiri strasti, tako što je Sašku odvela da snima svoju emisiju.


Karanova je poslije haosa objasnila da je htjela da vrati Vesni za to što je godinama blati.

- Nisam željela da ispadne da ja pravim skandale, ali neki ljudi vas prosto isprovociraju. Ja Vendi ne poznajem. Ne znam šta bih rekla o njoj. Ona me godinama vrijeđa i komentariše. Jednom smo pjevale zajedno u Vrbasu, ja sam bila u jeku popularnosti, a ona je bila pjevačica u pokušaju. Ovim sam joj stavila do znanja da sa mnom nema šale - prokomentarisala je Saška, dok se Vendi nije oglašavala.

.

.

..

.

.

Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.