x

nedavno bili na svadbi rođakinje

Vendi je tetka gradonačelniku Drašku Stanivukoviću: Evo šta ona kaže o njegovoj vezi s Tanjom Savić!

Vesna Vukelić Vendi u bliskim je rodbinskim vezama s gradonačelnikom Banjaluke Draškom Stanivukovićem! Kako nam je otkrila pjevačica, ona je tetka poznatom političaru i viđaju se s vremena na vrijeme kad ona posjeti Banjaluku, kao što je bilo nedavno na slavlju kod zajedničkih rođaka.

- Tako je, dobro ste vidjeli. Draško i ja smo bliski rođaci, ponosna sam na to, na svoje porijeklo i na svoje rođake uopšte. Moj pradeda i Draškov pradeda su rođena braća, odnosno moj otac i Draškova baba su brat i sestra od strica, tako da sam ja Drašku tetka. Pa, zato sam ja i rekla da Tanja Savić nije u vezi s Draškom, onda kad je bila ta afera. Znala sam da je to nemoguće jer je on moj rođak i ne bi pao na tako niske grane - objašnjava Vendi i dodaje da su fotografije s gradonačelnikom Banjaluke koje je objavila na mrežama nastale prije nekoliko dana.


- Bili smo na svadbi svi zajedno. Moja sestra Mirjana, koja živi u Australiji, pravila je svadbu, a Draško je kao gradonačelnik vjenčao nju i njenog supruga. Zaista je bilo prelijepo - kaže pjevačica.

Nismo mogli da ne pitamo Vendi za njenu knjigu "Misterija crne žene", koju je objavila prije nekoliko dana i tako dospjela u žižu javnosti.


- Opisujem ljude koji su u jednom vještičjem savezu, vrlo moćnom i jakom. To su sasvim obični ljudi, rade naizgled obične poslove u spoljnom svijetu. E, estradnjaci kod takvih ljudi odlaze i traže usluge od njih za novac - navodi Vesna, pa objašnjava kako sve to funkcioniše.


- Na primjer, ako hoćete da nekog ubijete pomoću crne magije, to košta deset hiljada eura ili više. Znam za slučajeve kad su ljudima preko tih zlih sila namještali havarije u saobraćaju, ili su im "slali" teške bolesti, pa se onda iznenadimo kad čujemo da je neko za dva ili tri mjeseca skončao, iznenada, ništa ga nije boljelo. Sve sam to detaljno opisala u knjizi i objasnila ko se i kako time bavi - rekla je ona.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.