x

Veoma su bliske: Maya i Ceca se ne razdvajaju, a konačno su isplivali i detalji njihovih tajnih razgovora!

Maja Berović je u posljednje vrijeme sve bliža sa folk zvijezdom Svetlanom Cecom Ražnatović, a jedna drugu posjećuju i na porodičnim slavljima. Maja ističe da joj prijateljstvo sa Cecom prija i da se u kući Ražnatovića redovno slušaju njene pjesme.

- Cecu poznajem već duže i možda smo u zadnje vrijeme počele da se družimo javno, ali znale smo se i prije. Prosto, ona je jedna divna žena, divna osoba i neko ko zrači pozitivnom energijom. Volim ljude koji su pozitivni, koji su iskreni i koji nemaju nikakvu vrstu sujete. Ona obožava moje pjesme i njena kćerka, u njenoj kući svi vole moje pjesme. To je dokazala i došavši na moj koncert u Beogradu i meni to jako puno znači, istakla je pjevačica.


Maja je često na meti kritika zbog njenog fizičkog izgleda, budući da se nerijetko na društvenim mrežama upoređuje kako je izgledala ranije, a kako sad. Međutim, ona ističe da je takve stvari ne dotiči i da se nikada ničega nije stidjela.


- Ja sam kroz život i karijeru navikla da se ne obazirem na te stvari. Naravno nešto vas pogodi, ali to brzo prođe. Naravno dešavalo se i meni da me upoređuju sa slikama gdje sam dijete i sada, to je suludo. Ja apsolutno nemam problem sa time, generalno se ničega u svom životu ne stidim, jer nisam skandalozna osoba i zaista ne postoji ništa što bi moglo mene da kompromituje na bilo koji način - rekla je za Pink.


.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.