x

Verici otkriven tumor i hitno operisana: Marija je za mamu učinila predivnu stvar!

Pjevačica Verica Šerifović operisala je rak dojke. Majci pop zvijezde Marije Šerifović ljekari su na redovnom pregledu otkrili maligne promjene zbog kojih je hitno imala hiruršku intervenciju na Institutu za onkologiju i radiologiju u Beogradu.

Članica žirija “Zvezda Granda” se tokom teškog perioda nije odvajala od legende narodne muzike

– Verica je prošle godine tokom rutinskih kontrola otkrila da ima promjene na dojci. Doktori su je odmah uputili na dodatne analize i dijagnostifikovali su joj kancer. Marija je bila očajna kada je saznala da joj je majka bolesna. Odmah ju je odvela kod najboljih stručnjaka. Kad su im ljekari rekli da je rak u prvom stadijumu i da može da se riješi operacijom, odahnule su – otkriva izvor za “Informer”.

– Marija ju je posjećivala u bolnici svakog dana. Donosila joj je sve što joj je trebalo, brinula se o njoj, trudila se da je oraspoloži, iako ni njoj samoj nije bilo lako. Bila joj je najveća podrška i nije joj dozvoljavala da ni na trenutak posustane – priča sagovornik i dodaje:


– Vodila je računa da je niko ne uznemirava. Zbog toga je samo najbližim prijateljima ispričala istinu o Veričinim zdravstvenim probelmima. Željela je da joj obezbjedi preko potreban mir tokom oporavka.

Majci i kćerki je teško palo i čekanje rezultata poslije operacije, koji su pokazali da zvijezda narodne muzike više nema rak.

– Kada su čule da je sve u redu, bile su presretne. Otada Verica ide na redovne preglede i kontrole, a vratila se poslu i nastupima. Marija je nevjerovatno vezana za majku, pa je za nju prethodna godina veoma bolna.

Upravo zbog ovoga je Marija svoju zaradu od koncerta koji je održala na Dan žena 8. marta donirala ženama koje boluju od raka.

– Večerašnji koncert posvećujem svim ženama koje se bore protiv raka dojke. Odričem se svog honorara – rekla je Šerifovićeva, a publika ju je nagradila ovacijama.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.