x

Verstappenu drugi trening ispred dva Mercedesa

Max Verstappen odvozio je najbrže vrijeme na drugom slobodnom treningu za VN Francuske ispred dvaju vozača Mercedesa, a Fernando Alonso bio je iznenađujuće četvrti najbrži na domaćoj utrci za Alpine.

Verstappen je preuzeo vodstvo na drugom treningu 27 minuta prije kraja kada je odvozio 1:32.872, samo 0.008 sekundi ispred Bottasa u Mercedesu koji je dotad držao prvo mjesto, dvije desetinke ispred Hamiltona, donosi MAXF1.net.

Nizozemac je ostao najbrži do kraja treninga s 0.008 sekundi prednosti ispred Bottasa koji je svoje najbolje vrijeme postavio na medium gumama, a Hamilton je ostao treći u drugom Mercedesu, 0.253 sekundi iza najbržega Verstappena.

Alonso je odvozio sjajan krug za Alpine koji ga je doveo do četvrtoga mjesta s 0.468 sekundi zaostatka, a Leclerc je popravio dojam za Ferrari nakon prvoga treninga te je završio peti najbrži ispred Ocona u drugom Alpineu.


Gasly je opet bio brži od Tsunode na sedmom mjestu za AlphaTauri, a Sainz je bio osmi najbrži u drugom Ferrariju.

Raikkonen je bio vrlo brz na devetom mjestu za Alfa Romeo, a Norris je na desetom mjestu bio brži vozač McLarena i razdvojio vozače Alfa Romea budući da je Giovinazzi bio 11. najbrži.

Perez nije uspio odvoziti dobar brzi krug na soft gumama u drugom Red Bullu nakon što mu je u drugom pokušaju zasmetao jedan od vozača Haasa pa je završio na 12. mjestu sa sekundom zaostatka za Verstappenom.


Tsunoda nije mogao pratiti ritam momčadskoga kolege Gaslyja na 13. mjestu za AlphaTauri, a Ricciardo je bio tek 14. za McLaren nakon što je na prvom treningu bio brži od Norrisa.

Vettel i Stroll bili su 15. i 16. za Aston Martin, a dva Williamsa bila su brža od dva vozača Haasa koji su još jednom bili najsporiji.


(Sportklub.hr)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.