x

OBJASNILA UŽIVO U PROGRAMU

Vesna Rivas šokirala sve tajnom koju je čuvala 20 godina: Nije se bavila samo pjevanjem i rijalitijem, evo šta je skriveno radila!

Pjevačica Vesna Rivas otkrila je da pored toga što pjeva i što je bila učesnica mnogih rijaliti programa, 20 godina bavi se bijelom magijom.

Ona je priznala da je morala i da krije da se bavi ovim poslom sve dok nije dobila dozvolu.

"Ja često idem u hodočašće, tu se praznim i punim. Kada mi misli odu usred molitve, neko pokušava da me blokira. Ja tada pojačam raskovnike oko sebe. Imam dva planinara koji to traže, ne može to svako da nađe, sve ih je manje, ima ih na Rtnju", rekla je Vesna, a voditeljka dodala da je to nosio Vuk Karadžić.


"Ja i dalje vjerujem u medicinu. Ja se bavim stvarima u astrosvijetu. Bilo je tajno, ograničeno, misija mi je bila da budem pjevačica, kada je došao signal da izađem u javnost, sada već 4 pune godine, dobila sam licence od države. Morate biti poznati, registrovani, imati adresu, mora da bude provjereno od strane mnogih ljudi. Mi se bijeli borimo protiv crnih, da ih presiječemo. Dvije crne su mi skoro dolazile, od 15. novembra će ih stići kazna", govorila je Rivasova u "Jutarnjem programu" na Pink TV.

.

.

.

..

.


Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.