x

NE ŽALI NI DINARA

Vesna Zmijanac pukla 250.000 eura za stan na Vračaru: Kupila luksuzan namještaj, skupocjene lustere...

Vesna Zmijanac navodno je pukla oko 250.000 eura na novi stan koji je kupila na Vračare u blizini Hrama Svetog Save. Ona je željela da, kada dođe iz svoje kuće na Bukulji, bude u blizini kćerke Nikolije Jovanović, zeta Relje Popovića i unuke Ree.

Vesna je navodno prodala stan koji je imala na Voždovcu. Dodala je još novca kako bi kupila veću nekretninu. Željela je da nađe stan sa velikom terasom jer ne podnosi zatvoren prostor. Zbog toga je ranije svaki čas bila na Bukulji. Tamo ima svoj raj. lpak, često je potrebna Nikoliji u Beogradu, pa je odlučila da uglavnom gradu sebi napravi oazu mira - kaže izvor blizak pjevačici.


On dodaje da je Vesnu na kraju stan izašao navodno čak 250.000 eura.

- Pošto je sve platila u kešu, dobila je i po pust, međutim, ona je potpuno renovirala stan. Kupila je skup namještaj, ugrađivala je neke skupocjene lustere, tako da je sve na kraju izašlo 250.000 eura. Ali ona ne žali ni dinara.


Pjevačicina kćerka Nikolija je presretna što se mama doselila u njen komšiluk. Nikolija je oduševljena što su komšinice! Redovno Vesni ostavlja unuku na čuvanje. Ona je ranije imala dadilju, koja je brinula o maloj, a kako sada gotovo i da ne radi, Relja i ona se sami brinu o kćerkici. Zato joj je odlično došlo to što se Vesna preselila na Vračar. Baba i unuka su stalno zajedno. Obilaze parkove, kafiće, igraonice... Uživaju! Skoro cijelo ljeto je Rea bila kod nje na Bukulji, a sada su zajedno u Beogradu. Vesna uživa kada je sa njom. Umije često da kaže da sa Nikolijom zbog posla nije provodila mnogo vremena, ali da sa njenom kćerkom sada sve nadoknađuje sve.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Informer

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.