x

Veza sa Davidom je laž?! Drugarica Ane Korać razvezala jezik: Ovo je jedini razlog zašto je pala na bivšeg vjerenika Aleksandre Subotić!

Kada je Aleksandra Subotić napustila rijaliti šou, njen tadašnji vjerenik David Dragojević uplovio je u romansu sa Anom Korać i u potpunosti promijenio svoj život. Iako atraktivna crnka nikada nije krila simpatije koje je brzo po sopstvenom ulasku počela da gaji prema Dragojeviću, njena drugarica otkrila je šokantne detalje iz njenog života pa istakla da i te kako sumnja u njenu iskrenost.

"Ana je jedna od onih djevojaka koje vole popularnost, moć i slavu, što je kroz svoje učešće i dokazala. Napolju se rijetko zaljubljuje, pa iz tog razloga me čudi da je tek tako pala na Davidov šarm", počela je ona.


"Sve oko Davida je vjerovatno laž, svjesna je da će joj tako porasti popularnost i da će poslije 'Zadruge', kao i sada dok je u takmičenju, imati sve naslovne strane. Kada je ulazila klela mi se da se neće nikada zaljubiti, kao i to da nema šanse da će je neko osvojiti. Čisto sumnjam da je ovo sve sa Davidom iskreno", zaključila je ona.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.