x

detalji iz privatnog života

Viđamo je s bivšim, novog dečka nema: Milicu Todorović izdale komšije, o ovome ćuti!

Pjevačica Milica Todorović stanuje u elitnom kraju Beograda, a sada su njene komšije otkrile kakva je ona kada se kamere ugase.

- Ona je izuzetno kulturna i fina, obzirna je prema komšijama i nikad problem nije napravila, uvijek je spremna da pruži pomoć. Vaspitana je, zastane da se javi i ima lijepu riječ za svakoga. Svi u komšiluku je volimo, jer je uvijek raspoložena i ljubazna, pristupačna. Nikad se nije ponašala kao zvijezda, a mnogo je poznatija od svih onih uobraženih koji ne umiju ni dobar dan da kažu. Baš zato se pitam, kako to da nema mladića i da je sama? Želim joj da ubrzo pronađe svoju sreću, zaslužuje dobrog partnera pored sebe. Poslije Petra Strugara nismo je vidjeli sa nekim mladićem - otkriva starija gospođa, dok djevojka koja stanuje u zgradi u kojoj Milica ima stan tvrdi da je pjevačicu viđala sa bivšim dečkom, bratom Saše Kovačevića.


- Milicu viđam često po kraju, dok ide u radnju ili pije piće u kafiću. Prizemna je i potpuno opuštena, ne izlazi našminkana i dotjerana, već kao i svi ostali. Posebno me je iznenadilo kad sam je ugledala kako u restoranu sa bivšim pije kafu. Tu je bio Rade, čak i njegova majka. Djeluje da su ostali u skroz korektnom odnosu, smijali su se i ćaskali, ali nikakve bliskosti nije bilo. Očigledno je da su ostali dobri prijatelji, što se rijetko dešava nakon ljubavi - kaže ona i dodaje:


- Druži se i sa Stevanom Anđelkovićem, stalno ih viđam zajedno. Dosta je smršala, baš je zgodna, nikad nije izgledala ovako dobro. Mada uvijek je ona bila slatka, njen osmijeh i energija kupuju ljude. Milici porodica često dođe, prepoznam ih jer ih ona kači na društvenim mrežama. Svi su normalni ljudi, izađu ispred da šetaju psa, pa proćaskaju sa susjedima.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Blic

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.