x

"Viđamo se, često prespavam kod njih...": Poslije silnih skandala, korona zbližila Sonju i Lukasa!

Popularnog pjevača Acu Lukasa i njegovu bivšu ženu Sonju Vuksanović zbližila je trenutna situacija prouzrokovana korona virusom, te se bivši supružnici viđaju svakodnevno, a pjevač čak i prespava kod nje.

Naime, njih dvoje imaju kćerku Viktoriju i zbog nje su u stalnom kontaktu, a kako bi djevojčica provodila vrijeme sa oba roditelja u vanrednoj situaciji i da bi ispoštovali zabranu kretanju u toku policijskog časa, Aca i Sonja su izgradili čvrst, prijateljski odnos.

- Sonja i ja se viđamo svaki dan maltene, pogotovo u ovo grozno vrijeme ove epidemije korona virusa. Često sam kod njih tamo, prespavam tamo, ali, naravno, imamo jedan jako fin prijateljski odnos. Ne ljubimo se, ne grlimo. Možemo da se zagrlimo drugarski, ali nemamo više ljubavni odnos - rekao je Lukas za Srpski Telegraf.


- To je potpuno normalno i ovo je cijela priča koja nije ništa spektakularna jer kad svako sagleda neki svoj ljubavni život, onda će ovo da shvati. Nije više stvar u tome šta je radila druga osoba. Stvar je u tome kako se ti osjećaš kad se probudiš i sjetiš se nekog. A ne mora da znači da ti je kao fuj, odvratan ako ga ne voliš, samo nema više strasti - objasnio je pjevač.

Aca je otkrio i da li postoji šansa da se u ljubavnom smislu pomiri sa Sonjom.


- Ne postoji šansa da se obnovi ljubavna priča iz razloga što je to jedno poglavlje koje je završeno, ali nije umrlo, nego jednostavno to je bilo, sad je nešto drugo. Emocije su bile velike, pa su onda te emocije postojale, ali u nekom negativnom smislu, što se kaže, mržnja, ali nekako sve to što se dešavalo se kasnije stabilizovalo u jedno poštovanje. Mi jako dobro funkcionišemo, ali mislim da tu nema više te vatre. Ljudi naš odnos pogrešno tumače i niko ne kapira da među nama više nema emocija - istakao je pjevač.

- Da ih ima, ne bih ja ni razmišljao o tome ko je kriv, nego bih rekao da opet postoje emocije, da se volimo. A pošto se mi ne volimo u smislu kao ljubavni partneri, onda se družimo. Normalna je pojava da se posle izvjesnog vremena kada nisi više s nekim ljubav koju si osjećao prema toj osobi troši, haba. Ispari i to je nešto sasvim normalno. Kao kiselu vodu kada otvoriš i posle određenog vremena ona više nema mjehuriće - zaključio je Lukas.




(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.