x

(VIDEO) Isplivao snimak koji je zgranuo naciju: Šopićka i Karić imali odnose, ona bez ičega, on joj dodaje gaćice! Kamere sve snimile!

Od kako je za omiljenu osobu, Stefan Karić izabrao Ivanu Šopić van rijalitija, ali i u rijalitiju počele su da kruže priče kako između njih ima nešto više od prijateljstva.

I Stefan ali i Ivana su brzom brzinom svaki put demantovali takve navode te prebacivali loptu u tuđe dvorište no izgleda da nisu mogli da se suzdrže jedno od drugog.

Naime, mediji su došli do video klipa u kojem se pored toga što Ivana mazi po golim leđima Stefana može vidjeti kako joj on dodaje donji veš dok ona potpuno gola leži u krevetu.


Da li će već večeras objelodaniti svoju vezu ili će nakon saznanja da je javnost upoznata sa njihovim “akcijama” priznati da imaju nešto više od prijateljstva ostaje nam da vidimo, a do tada pogledajte kako je sve to izgledalo u videu ispod teksta:

.


.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Pozdrav svima što sam zatekao doktora Johna, u očajničkoj sam potrebi vraćanja bivšeg ljubavnika. Ostavio me zbog druge žene. Dogodilo se tako brzo i uopće nisam imao riječi u situaciji. Upravo me izbacio nakon 3 mjeseca bez ikakvog objašnjenja. Kontaktiram doktora Joona preko njegove web stranice, a on mi je rekao što trebam učiniti prije nego što mi on može pomoći, a ja sam učinio ono što mi je rekao, nakon što sam pružio ono što je želio, bacio je ljubavnu čaroliju da nam pomogne da se vratimo zajedno , Ubrzo nakon što je učinio svoju čaroliju, moj dečko me ponovo počeo slati SMS-om i osjetio sam se užasnim zbog onoga što mi je upravo propustio. Rekao je da sam ja najvažnija osoba u njegovom životu i da to sada zna. Mi smo se uselili zajedno i on je bio otvoreniji prema meni nego prije i tada je počeo provoditi više vremena sa mnom nego prije. Otkako mi je dr. John pomogao, moj je partner vrlo stabilan, vjeran i bliži mi nego prije. Dr. John John toplo preporučujem svima kojima je pomoć potrebna, nazovite ga ili dodajte na whatsapp preko: +2348147766277