x

(VIDEO) KIJA PORAZBIJALA PAB I NAPUSTILA ZADRUGU NAKON SLOBINIH RIJEČI!

Nakon što je Kristina Kockar plakala jer je čula pjesmu omiljenog pjevača svog pokojnog oca, nastao je opšti haos u "Zadruzi". Dok je Slobodan Radanović mazio svoju suprugu po glavi i tješio je, Luna Đogani ušla je u svađu sa Milanom Miloševićem.

- Ti si rekao da sam ja rekla da smo mi raskinuli! On je meni prišao i to mi rekao. Ajde idi kod njega da vidimo šta je istina - govorila je Luna Milanu koji se pravdao da to nije pričao.

- Mene ne zanima ako vi dogovarate priče. Čovječe ti sinoć zamalo nisi umrla. Još mi je sinoć rekao da će njegovi roditelji razumjeti njegovu odluku. Koju odluku? Drugu odluku! Dečko te kulira dva dana. Znači igrate igru, očigledno. Nemojte meni da solite pamet - pričao je Milan.

Milan i Luna zatim su otišli u dvorište, gdje su se nalazili Slobodan i Kristina, a zatim su ušli u žestoku svađu. Sloba je u toku rasprave rekao kako nije ćutao kada ga je Milan pitao da li voli Kiju ili Lunu. 


- Jesi ti rekao da imaš grižu savjest prema Kiji? - pitao je Milan Slobu, a zatim je dodao: Dva puta si sinoć ušao i vidio da plače u krevetu, a ti joj nisi prišao. Rekao si da mi pravimo okolo priče. Miljana je rekla da si ti tamo priznao da voliš Kiju. Bolje ćutite! Krivo mi je što pričaš da sam ja to izmislio. Ja bih rekao da je do Lune problem - rekao je Milan.

- Sad od*ebi! Igramo igru? Od*ebi! Nemoj da mi se obraćaš više! Alo, nisam debil, vi pravite priču! Ja sve radim svojim srcem. Ja dolazim kod Kije jer ja želim da budem kod nje u ovim trenucima. Vodite vi svoje brige. Šta god ja da odlučim, ja ću nositi svoj teret. Vi pravite od svega senzaciju. Ti Milane non-stop izvrćeš riječi - vikao je Sloba.


- Ti voliš Kiju, to je moje mišljenje i moj zaključak - pričao je Milan.

- Svaka ti čast Slobodane, svaka čast! - izjavila je Kija.

- Nakon ove izjave, Kristina je skočila na noge, otišla u pab i počela da plače. Tamo je pokušala da je utješi Ana Korać, a Kija ju je molila da je ostavi samu. Slobodan je u istom trenutku vikao po dvorištu, nakon čega je otišao u Rajski vrt.


- Neću da pričam! Ne zanima me šta ko priča, kada on ćuti! Hoću da izađem više! Dosta mi je svega! Ćuti, zato što je pi*ka! - kroz suze je izjavila Kija.

- E svi mi popušite k*rac, ne treba mi niko! - vikao je Sloba.

Sloba je nakon svega došao kod Kije u pab i pričao. Rekao joj je da voli Lunu i da je uz nju iz sažaljenja. Porekao je za sve što se sinoć dešavalo, a Kija mu je na kraju dala aplauz za sve što je "odglumio". Potom je doživjela nervni slom i otišla na kapiju kako bi izašla, ali kako je tamo nisu pustili, vratila se u pub i počela da ruši stvari nakon čega su je ipak izveli. Pogledajte video: 




(Pink.rs/Ekskluziva.ba)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.