x

BIZARNO

Video / Ovako je sve počelo: Objavljen novi snimak tučnjave na reliju u Hrvatskoj

Prema snimku, čini se da se čaša koja je bila postavljena na drvo sama prevrnula

Nakon što je objavljen snimak kako se trojica muškaraca tuku na reliju u Hrvatskoj, došli smo do epiloga ovog događaja.

Muškarci koji su učestvovali u tučnjavi, i koji su jedva izbjegli automobil u naletu, na WRC Croatia Rallyju privedeni su na Općinski sud u Karlovcu.

U prvom vozilu policija je dovezla dvojicu muškaraca, a u drugom vozilu trećeg, u pratnji policajaca ušli su u zgradu suda. Nekoliko sati kasnije izašli su s osuđujućim presudama.

Kažnjeni sa 760 eura

Kako javlja Index.hr, sutkinja Ksenija Stanić ih je proglasila krivima i svakome od trojice muškaraca odredila kaznu od 760 eura plus dodatno po 20 eura sudskih troškova. Svi su hrvatski državljani te su navodno ušli u sukob s Poljacima.

Poljake se smatra oštećenima u incidentu, no policija nema njihov identitet te ih sud vodi kao NN osobe.

Na teret im se stavlja kršenje Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, za što su kažnjeni s po 100 eura, te Zakona o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima, za što su dobili 660 eura kazne. U kaznu im je uračunato vrijeme provedeno u policiji. Izrečena im je i "zaštitna mjera zabrane prisustvovanja rally utrkama WRC Croatia u trajanju od jedne godine s obveznim javljanjem u policijsku postaju", naravno, ako se i kada ovaj svjetski događaj bude održavao u Hrvatskoj, prenosi KAportal.


U presudi još stoji da je prvookrivljeni verbalno napao NN osobu vrijeđajući je raznim pogrdnim riječima, pa su se uključili i drugi. Drugookrivljeni je također verbalno napao NN osobu te se ponašao na naročito drzak način, a bio je u naguravanju s redarom koji je osiguravao utrku te ga pokušavao udaljiti sa staze. Trećeokrivljeni je nepoznatu osobu uhvatio rukama oko leđa te su pali na cestu na kojoj je zamalo došlo do tragedije jer je utrka bila u tijeku, a automobil je doslovno par sekundi kasnije proletio tim dijelom.


Bizaran razlog tučnjave

Na YouTubeu je danas objavljen novi snimak tučnjave, koja prikazuje cijeli incident iz drugog kuta i na kojoj se jasno vidi kako je tučnjava počela.

Na snimci se vidi kako se u jednom trenutku po jednom gledatelju, koji sjedi na travi, prolijeva tekućina po glavi.

Istovremeno na drvetu stoji drugi muškarac te muškarac po kojemu je tekućina prolivena očito zaključuje da ga je muškarac s drveta namjerno polio, iako je iz snimka jasno da je do svega došlo slučajno i da muškarac na drvetu s time nije imao veze. Prema snimku, čini se da se čaša koja je bila postavljena na drvo sama prevrnula. Muškarac koji sjedi potom ustaje, gađa muškarca na drvetu limenkom i kreće tučnjava.



KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.