x

(VIDEO) Vanredno stanje u Zadruzi! Miljković udario Draganu Mitar: Ona pala od jačine, Edo poludio, tražio hitnu pomoć!

Sinoć je u Zadruzi bilo pravo vanredno stanje. Naime, Brendon je pljuvao sve zadrugare po redu, a onda ga je na kraju Marko Đedović udario. Zatim je obezbjeđenje odvelo Brendona u zatvor, kako bi prekinuo sa provokacijama.


Pored tog dogodio se još jedan incident, kada je Marko Miljković uletio u toalet, a tamo je bila Dragana Mitar. On ju je u trenutku nepažnje udario vratima, tako da je dobila udarac i pala. Nakon toga ona i Edis su se uputili ka kapiji da traže pomoć, a Fetić je pokušavao da razvali vrata, nakon čega se pojavio čovjek iz obezbjeđenja.


- Ne znam kako niste primijetili da je Miljković razvalio vrata i da sam pala, da imam masnicu u kupatilu - rekla mu je Dragana.

- Molim vas nemojte da razvaljujete vrata - rekao je čovjek iz obezbjeđenja.

- Nećemo, samo zovite pomoć - rekao je Fetić.


.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Pozdrav svima, ovo je stvarno svjedočanstvo liječnika iz čarolije koji mi je pomogao vratiti mog zaručnika, koji je mene i djecu napustio 7 mjeseci. izgubio sam svaku nadu u to da se moj zaručnik ponovno vratio kući. ako prolazite kroz teško razdoblje u braku ili vezi ili želite vratiti svog bivšeg ljubavnika, kontaktirajte ga na [email protected] ili whatsapp +2348147766277