x

(VIDEO) Žestoka svađa Mijatova i Tare Simov zbog Ane Korać? Unijeli se jedno drugom u facu i urlali!

Tara Simov koja važi za bivšu drugaricu Ane Korać, ušla je u rijaliti "Zadruga 3" i već je "upala u probleme". Ona još nije bila ni unijela svoj džak sa stvarima u kuću, kada je upala u žestoku raspravu sa Filipom Mijatovom, biznismenom koji tvrdi da je bio u vezi upravo sa Koraćkom.


Iako se nije čulo o čemu su se raspravljali, vidjelo se da je u pitanju i te kako žestoka svađa. Zadrugari su se izdvojili od ostalih učesnika, vikali, gestikulirali, unosili se jedno drugom u lice, da bi na kraju ipak Filip bio taj koji je prvi otišao.

Inače, Mijatov je u žiži javnosti otkako se oglasio kao jedan od bivših momaka Ane Korać. On je tvrdio da im je veza bila strastvena, te da joj je slao i ogroman novac za razne potrepštine, dok se ona iščuđavala i javno insistirala da on nije dobro, čim tako nešto priča.

A pošto je “udario” na Taru, ona mu je žestoko uzvratila! Ona je bez pardona iznijela u javnost kako Filip Anu “ni prstom nije tak'o”, kao i da mu se u društvu svi smiju zbog laži.

– Nije on mene kupio s ulice. On je u jednom momentu došao po mene. Nisam bila u zatvoru, bila sam u pritvoru. Otišao je po moju majku i zajedno sa njom došao po mene – objasnila je Simova, pa nastavila:

– Te laži da je bio sa Anom Korać… svi znaju da nije bio! Svi mu se smijemo – rekla je ona.

– Mama mi je na Zlatiboru – dodala je Tara.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.