x

Vidjela sam svojim očima da su Ana i Sanja pros..tutke! Zorica se uvjerila čime se bave zadrugarke!

Bivša učesnica druge sezone rijalitija "Zadruga 2" Zorica Marković jedna je od učesnica koja je pokazala koliko je jaka i stabilna u ovakvoj vrsti psihološke igre. Za Rijaliti je po izlasku otkrila da ljudi koji dolaze kod nje u kafanu stalno govore da imaju dokaze da se Ana Korać i Sanja Stanković bave najstarijim zanatom, ali da se ona uvijek trudi da ne gura nos tamo gdje ne treba.

- Više puta sam bila prisutna kad su ljudi, dolazeći u moju kafanu, pričali kako su Ana i Sanja pros..tutke i kako se bave svim i svačim. Ne mogu da kažem da se nije pričalo i govorilo, ali sam se ja nekako trudila da mi to na jedno uho uđe, a na drugo izađe! Nije moja stvar, situacija je ozbiljna. Neki su tvrdili da imaju slike na kojima se navodno vidi šta one rade, ali to je sad nebitno, vidjela sam svojim očima mnogo toga. Te slike bolje da ne spominjem. To svakako nema nikakve veze sa mnom i ne zanima me, pa čak i da je sve istina. One vode računa o svom životu, ja o svom. Meni je obraz čist.


Činilo se da Ani nije bilo svejedno kad se ta priča pokrenula?

- Pa nije joj bilo svejedno. Vidjelo se da je uplašena, sigurno zbog toga što je znala da svašta može da se otkrije. Znam samo da je na sve načine demantovala to i da se sklanjala.

Hoće li potrajati njena veza sa Davidom Dragojevićem?

- Teška posla da će oni da ostanu zajedno. Nisu mi jedno za drugo, to mi djeluje više kao neka rijaliti-priča samo i to je sve. Mislim da oni i sami znaju da će to da pukne.

.

.

.

.

.

.

.

.

..


(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.