x

Njihovoj sreći nema kraja!

Vijest odjeknula kao bomba, Jovana saopštila prelijepu novost: Veliko slavlje u porodici Joksimović, Željko ne skida osmijeh

Jovana Joksimović i Željko Joksimović jučer su slavili jednu od tri godišnjice braka.

Naime, Jovana je podijelila uspomenu na svom Instagramu i napisala na engleskom: "Sretno!" uz emotikone srca.

Inače, voditeljka i pjevač slave jednu od tri godišnjice – 20. januara, 2. februara i 14. septembra. Slavni par je 20. januara 2012. u tajnosti izgovorio sudbonosno “da” na Maldivima, čarobnom ostrvu na kom su proveli prvi zajednički odmor.

Samo nekoliko dana kasnije, tačnije, 2. februara, ozvaničili su građanski brak sklopljen na Maldivima, za koji se ispostavilo da je nevažeći, a onda su se pred Bogom zakleli na vječnu ljubav jedan drugom 14. septembra 2014. godine u beogradskoj crkvi Aleksandra Nevskog na Dorćolu.

Kako je Jovana ranije pričala Željko joj na početku uopšte nije bio simpatičan, a danas ne mogu da zamisle život jedno bez drugog i bez podrške koju međusobno nesebično pružaju.

- Kada su mi javili da ću voditi Evroviziju i bilo je pitanje ko će biti muškarac voditelj, sjećam se da sam rekla: „Znate šta, direktore, ako ima pravde, to će biti Željko Joksimović, ali nemojte, molim vas, on mi uopšte nije simpatičan”, sve ostalo je legenda. Tada sam prvi put vidjela Željka i bio je sladak. Željko kada priča kako je mene upoznao govori kako me je prvi put vidio s leđa i da je pitao ko je ova djevojka, i tada smo se prvi put upoznali - prepričavala je Jovana taj sudbonosni susret.

- Željko i ja se, iako to možda zvuči kao kliše, svaki dan istinski volimo sve jače. Recept za to možda zvuči jednostavno, ali zaista je tako - poštujemo se i uvažavamo baš sve različitosti jedno kod drugog. Takođe, potpuno smo iskreni i takvi smo od prvog dana. Zaljubljeni smo jer se volimo i to je to, nema tu kalkulisanja - rekla je ranije Jovana Joksimović za domaće medije.

A Željko nikada nije krio koliko mu je draga bitna.

- Svaki put kada je pogledam, pogledam u svoju sreću. Srećan sam što je Jovana moja i znam da je ona bila pravi izbor. Na početku nije djelovalo da ćemo biti ovako jak tim, ali mi jednostavno uživamo jedno u drugom, uživamo u životu i uvijek smo tu jedno za drugo.

Jovana i Željko važe za jedan od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni i imaju troje djece - sina Kostu i bliznakinje Anu i Srnu. On iz prvog braka ima kćerku Minu. Upoznali su se 2008. godine dok su bili voditelji Evrovizije u Beogradu.

.

.


(Novi.ba)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.