x

unosan biznis

Viki i Taške imaju jak biznis, lova kaplje kao luda: Sve je ekskluzivno i skupo, a kupci ne pitaju za cijenu!

Pjevačica Viki Miljković započela je unosan biznis sa suprugom Draganom Taškovićem Tašketom - prodaju luksuznih nekretnina.

- Sa suprugom sam započela novi biznis. Prodajemo ekskluzivne nekretnine u elitnom dijelu Beograda, ostalim luksuznim zgradama po Srbiji, ali i u svijetu. Imamo naše brokere u Čikagu, Majamiju, Dubaiju, Istanbulu, na Karibima i Floridi - rekla je pjevačica.

Viki je otkrila da su joj klijenti i koleginice sa estrade koje ne štede para na nove stanove i kuće.


- Nekoliko pjevačica je preko mene kupilo nekretnine, ali ne smijem da otkrijem koje su koleginice u pitanju niti gdje su kupovale stanove i kuće. Prodala sam i nekim kolegama stanove u Beogradu na vodi.

Osim što prodaje, Viki i uređuje domove bogataša.


- Naša kompanija ima poseban sektor koji se bavi dizajnom. Partneri smo s nekoliko firmi iz Turske, pa zbog toga Taške i ja često odlazimo tamo. Potpisali smo ugovore sa fabrikama koje će proizvoditi namještaj specijalno dizajniran za naše klijente. Baš nedavno angažovao nas je jedan moj kolega da uredimo enterijer njegove vile u Beogradu. Ta vila sada ima višemilionsku vrijednost, ali nikako ne smijem da kažem ko je vlasnik tog zdanja.


Pjevačica dodaje i da klijenti ne pokušavaju da spuste cijenu nekretnine kada je kupuju.

- Kolege sa kojima sarađujem vrlo su galantne. Niko mi do sada nije tražio popust niti da mi plaća na rate rekla je pjevačica u razgovoru za "Blic".

.

.

.

.

.

.

Izvor: Blic

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.