x

upala u lovu

Viki i zvanično pokrenula novi biznis: Svi u porodici su uključeni, evo ko su joj prvi klijenti!

Viki Miljković zvanično je pokrenula svoju firmu specijalizovanu za prodaju i opremanje luskuznih nekretnina.

Da se folkerka sve vrijeme uspješno bavila nekretninama u posljednje dvije decenije, ostalo je kao nepoznanica širokoj javnosti. A ta njena ljubav, koju je gajila uz estradnu sada se i ostvarila kroz posao kojim će se uporedo baviti.


- Tačno je da sam osnovala firmu koja se već nekoliko mjeseci bavi luksuznim nekretninama. Firmu sam registrovala u okviru naselja "Beograd na vodi" gdje nam se nalaze kancelarije. Zapravo u istoj zgradi i živim i radim, što je izuzetno praktično. A onima koji žele da žive u "Beogradu na vodi" ili nekom drugom luksuznom naselju, mogu biti od izuzetne koristi, budući da sam od prvog dana stanovnik ovog naselja i mogu prenijeti samo najljepša iskustva - rekla je folk pjevačica.


Poznato je da je Viki Miljković vlasnica tri stana u ovom naselju, a među njenim prvim kupcima našlo se i nekoliko poznatih ličnosti.

- Posao je krenuo odlično. Imamo šarenoliku klijentelu. Među njima se nalazi i nekoliko kolega, ali ne bih da otkrivam njihova imena. Najčešće mi se javljaju naši ljudi iz dijaspore kojima sam nekada pjevala i traže savjet i način kako da kupe nekretninu ovdje - zaključuje Miljkovićeva i dodaje:


- Svi porodično smo uključeni u posao. Ali pored nas imamo zaposlene i cjelokupan tim profesionalaca, koji su radili za najozbiljnije firme i projekte iz oblasti nekretnina. Ipak, moram napomenuti da je najveće interesovanje uz stanove u "Beogradu na vodi" i za opremanje istih. Imamo Ugovor sa najboljim biroima i fabrikama namještaja u Turskoj, te na jednom mjestu pružamo kompletnu uslugu.

.

.

.

.

.

.


Izvor: Espreso

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.