x

bijeg od beograda

Viktor Živojinović otišao sa djevojkom u njeno selo: Provod na seoskoj slavi, a evo kako su ga prihvatili!

Snajka Lepe Brene Sandra Miljaković potiče iz sela Budilovina nadomak Brusa, gdje i sada živi njena porodica, a kako Kurir saznaje sada je odvela dečka Viktora Živojinovića na seosku slavu.

Naime, Viktor uživa u seoskoj idili, prihvatili su ga svi mještani, a kako smo saznali dodijelili su mu titulu "zet". Danas se okreće prase na ražnju, a sutra jagnje.

Mladi Živojinović postao je omiljeni u tom kraju, a i on se sam snašao i prilagodio svim uslovima koji se daleko razlikuju od gradske vreve.


Inače, Sandra je najmlađe dijete i ima dva brata - Marka i Miloša. Marko je završio Mašinski fakultet u Kragujevcu, gdje i sada živi i radi, dok je Miloš završio ugostiteljsku školu i radi sa ocem Zvezdanom Miljakovićem u porodičnoj firmi koja se bavi proizvodnjom metala i prohroma. Majka je domaćica i bavi se kućnim poslovima, a pomaže i u poljoprivredi, jer uzgajaju kupine.


Sandra je bila odličan đak i završila je gimnaziju u Brusu, nakon čega se upisala na Filološki fakultet, studira srpski jezik i književnost. Uvijek je bila uzorna djevojka, radila je u poljoprivredi za nadnicu od 20 eura i niko je ne pamti po skandalima. Mještani još nisu vidjeli Viktora Živojinovića u selu, iako njegova djevojka često dolazi da obiđe porodicu.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.