x

Viktorija Bekam lansira novu paletu sijenki

Viktorija Bekam najavljuje lansiranje svoje Smokey Eye Brick palete u novoj neutralnoj varijanti, nazvanoj Silk, a biće dostupna u Signature, Tuxedo, Royal i Tweed varijantama.

Inspirisani Victoria Beckham jesen/zima 2020 kolekcijom, kozmetički brend je kreirao novu paletu, kao nešto što će vam pomoći da kreirate savršeni makeup look sa suptilnim sjajem svile.

“Razmišljala sam o tenziji koja postoji između prefinjenosti i pobunjeništva. Bila sam inspirisana različitim idejama žene, bez restrikcija. Osjećajem koji nam govori da ne moramo uvijek poštovati pravila. Možemo pratiti sopstvene instinkte. Ovaj look je jednostavan, svjež i zdrav, uparen sa zlatnim akcentima koji će vam omogućiti da zablistate”, stoji u zvaničnoj objavi brenda.

Svaka nijansa iz nove palete je bogato pigmentirana i dolazi sa svjetlucavim finišom koji očima daje suptilnu dimenziju. Što se formule tiče, sastojci uključuju kompleks hijaluronske kiseline u prahu koji sijenkama omogućava lako nanošenje. Dizajnirane sa održivošću na umu, sve palete iz ove linije napravljene su bez plastike u pakovanju.

Pored svega navedenog, Viktorija Bekam je objavila da će 20 odsto zarade Victoria Beckham Beauty i svog modnog brenda donirati brojnim humanitarnim organizacijama, kao vid pomoći u borbi protiv virusa korona. Cijena nove palete iznosi 54 dolara, a možete je kupiti putem zvaničnog sajta brenda.


(Nezavisne novine)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.