x

svi se čude kad ceca dođe

Vilu na Dedinju svi znaju, a ovo je Cecina kuća u Žitorađi: Najveća u selu, velika ograda i video nadzor...

Svetlana Ceca Ražnatović rođena je u Žitorađi u blizini Prokuplja, gdje je i odrasla sa svojom sestrom Lidijom i roditeljima, ocem Slobodanom i majkom Mirom.

Pjevačica je iznenadila priznanjem da bi radije živjela na selu, nego u Beogradu, ali joj obaveze još ne dozvoljavaju da učini taj korak.

- Voljela bih da odem na selo, ali mi obaveze to ne dozvoljavaju... Gušim se u smogu u Beogradu, ali trpim... - rekla je Ceca, a da li je mislila na svoje rodno Žitorađe ili na nekom bližem manjem mjestu, kao što je izabrao njen sin Veljko, nije poznato.


Foto: Kurir

Ekipa Kurira nedavno je obišla pjevačicino rodno mjesto, gdje su razgovarali sa njenim komšijama i ljudima s kojim je odrasla.

U centru varoši nalazi se velika kuća sa ogradom, dodatno osigurana video-nadzorom, za koju su mještani rekli da pripada porodici Veličković, ali da tu živi samo Slobodan, dok je Mirjana uglavnom u drugoj kući, gdje radi iako je učiteljica u penziji.


- Viđam Cecinog sina Veljka, on je često ovdje, spava kod dede. Uglavnom dolazi sam, dovede psa, pa ga čujem usred noći kada laje. Otac joj živi ovdje pored mene, a majka je dole, ima još jednu kuću. Ona tamo drži stoku, ima obaveze. Ranije smo mi išli jedni kod drugih na kafu, a sada već ne. Mirjana uvijek ima posla, ona žena sprema zimnice i za sebe i za Cecu, Veljka, Lidiju - ispričala  je Dragica, prva komšinica Veličkovića.


Uputili smo se do kuće u kojoj boravi Cecina majka, javlja Kurir. Nalazi se u blizini pijace, odmah pored pruge. Na prvi pogled, niko ne bi pomislio da ona pripada Ražnatovićima. Kuća je ograđena visokim zidom i metalnom kapijom, jedna strana fasade je završena, a primjetno je da se dvorište ne održava uredno. U blizini se nalazi prodavnica za djecu, čiji nam je vlasnik potvrdio da to jeste kuća u kojoj boravi Mira Veličković.

U dvorištu smo primijetili dvije koze koje su bile vezane za traktor, kao i dvije svinje koje su spavale na terasi ispred kuće.


Jedan od naših sagovornika bio je Dejan Mihajlović, koji kaže da je Cecin dalji rođak.

- Ceca je super. Kada dođe ovdje, vidim je opuštenu, izgleda kao i svako od nas. Obuče stare stvari, ne šminka se i uvijek radi po kući. Hoće ona i u staroj kući da pomogne majci, da opere i počisti. Ne znam što ljude to čudi, pa ona je žena kao svaka druga. Ceca prošeta psa, svima se javi, nasmije, uvijek je ljubazna. Lidija je malo drugačija, ona se odvikla od sela. Gleda nas malo s visine i dolazi dosta ređe u odnosu na Cecu. Veljka joj viđam u posljednje vrijeme najviše, valjda dolazi zbog te farme i posla koji je ovdje pokrenuo. Fin momak, vrijedan i lijepo vaspitan - priča Dejan.


- Ima tu u blizini Cecine stare kuće pijaca, odmah iza bazena. Ona je iz svog džepa dala pare da se asfaltira pijaca i da se dovede u red. Majka joj je jako fina žena, vrijedna i radna. Gaji stoku, živinu, sprema im zimnice, pa je non-stop je u staroj onoj kući. I Slobodan je dobar, njega slabije viđam u posljednje vrijeme - rekao nam je Dejan.

Podsjetimo, Ceca je prije skoro dvije godine renovirala dom u Žitorađi, a onda se pohvalila na društvenoj mreži.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.