x

Više ne krije da snima filmove za odrasle: Naša starleta i rijaliti zvijezda priznala da uživa u tome!

Starleta Una Grujić je nedavno izjavila da više ne želi da pleše po klubovima i da se povlači iz tog posla. Ova bivša učesnica rijalitija više ne želi da pleše po klubovima, ali to ne znači da je odustala od provokativnog predstavljanja. Čak je odlučila da ode korak dalje.

 Una, i ne samo ona, veći njen suprug Aleksandar Rakočević, odlučili su da se posvete snimanju filmova za odrasle.

Una je otkrila zašto je donijela takvu odluku.

- Kada su naši klipovi nedavno plasirani u javnost, zataškali smo to što je brže moguće. Nije nam ideja bila da se to sazna u Srbiji. Počeli smo sa snimanjem fetiša, a kasnije smo prešli i na p..no. Kao mlađa sam radila na mnogim sajmovima e.otike i radila intervjue sa mnogim p..no glumcima i glumicama, ali mi nikada na pamet nije palo da budem jedna od njih - započinje priču i dodaje:


- Oduvijek sam voljela samostalne poslove, nikada nisam trpjela autoritet i htjela sam da sve zavisi samo od mene. Što bi ljudi rekli, da držim konce u svojim rukama. Uvijek sam žudila za novim iskustvima, volim egzotična putovanja i avanturu, a ne želim da moje dijete oskudijeva ni u čemu. Dosta sam iskustava stekla u životu i dobro znam šta želim i mogu, a šta ne ide uz moj karakter i ličnost. P..no klipovi koje snimam isključivo sa svojim mužem su ispunili svaku našu potrebu – se.sualnu, materijalnu, imamo dovoljno vremena za porodicu, putovanja, ekstremne sportove i sve što volimo - rekla je Una.


- Oboje smo u istom fazonu,volimo sve vezano za se.s u dvoje, težimo ka novim uzbuđenjima. Onima koji gledaju naše klipove, pomijeramo granice i dajemo mogućnost da upoznaju sebe i porade na svojim fantazijama. Naravno, to važi samo za one koji su uživaoci se.si igrica. Ovime želimo da razbijemo sve predrasude o se.su kao tabu temi u Srbiji. Svako od nas ima fantazije i upražnjava se.s, a Aca i ja smo malo slobodniji da to i pokažemo.

Una je navela da više ni u Srbiji ne želi da krije da snima p..no filmove i čak najavljuje nas uskoro očekuju novi filmovi za odrasle u kojima će glavni glumici biti njen suprug i ona.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Nemazabranjenih.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.