x

izgubio kontrolu

Više viđam tvoje dijete od tebe: Vuk Mob krenuo na Đedovića u emisiji jer je iznio sve o njegovom odnosu sa bivšom! (Video)

Bivši cimeri iz rijalitija "Zadruga 4", Marko Đedović i Vuk Mob, našli su se pred kamerama kako bi odgovarali na pitanja gledalaca, međutim došlo je do žestokog sukoba. Đedović je drug Vukove bivše vjerenice Olivere Konatar koja mu je rodila kćerku, pa kada su ukrstili informacije došlo je do sukoba.


- Samo hoću da kažem da ja više viđam tvoje dijete od tebe u prethodnih mjesec dana - odgovorio je Marko.

- Zato sam jutros bio u Centru za socijalni rad - nastavio je Vuk.

- A ne možete da se dogovorite? Koji će Centar za socijalni rad dati kad si dao dva puta izjavu da si pijan kupao dijete - dodao je Đedović.


- To je najveća laž, rekao sam da nikada neću prestati da pijem. Ja uvijek provociram javnost sa izjavama. Danas sam bio u Centru za socijalni rad, gdje su vidjeli da sam stabilan. Na tom intervjuu sam znao da mi otac umire, ćutio sam i krio mnoge stvari od javnosti. Jako je ružno da neko moju bol okreće protiv mene. Ja sam mom djetetu najbolji otac na svetu. Ustajao sam u 7 i uzmem dijete, da bi Olja mogla da spava. Između mene i nje više ne ide. Nekog manje voliš, vidiš da ne ide - objasnio je Vuk Mob.


- Kleo si se u tu ljubav. Ako pričaš o stabilnosti ne možeš da se kuneš u nerođeno dijete i onda shvatiš da je ne voliš - nastavio je Marko.

- Ne kažem da je ne volim, dosta toga se promijenilo otkada se Olja porodila, hormoni, saznam da mi otac umire. Ja ne želim da pričam, to je između mene i Olje. Za tvoju informaciju prvi put sam dao 10.000 dinara, a poslije sam povećao, rekao sam ako treba daću i više. Ne kažem da Olja laže, kažem da ja ne lažem. Imam uplatnice, sve imam. Advokat mi je rekao da je to dovoljno za dijete, a kako bude starilo da ću da povećavam - pričao je reper.


- Ja pričam kao socijalni radnik i kao neko ko poznaje Oliveru. Koji advokat može da odredi koliko para ćeš dati svom djetetu? Pitaš majku svog djeteta - rekao je Đedović.

- Kad je izlazila iz kuće dao sam joj kola i 500 eura - dodao je Vuk.

- Kola ti je vratila? - pitao je Marko.

- Kola jeste, pare nije. Nisam ni tražio. Ne dešavaju se ružne stvari jer se ni ne viđamo. Mi smo u sudskom sporu jer ja hoću dva dana nedjeljno sa svojim djetetom. Ja nju niti pljujem, ne ide nam zajedno - rekao je Vuk.


- Ružno je da se ne čujete. Nije dijete ništa krivo - nastavio je Đedović.

- Sve dođe na svoje. Dijete nikada neće osjetiti ništa. Što se tiče djeteta njegova majka je najbolja žena na svijetu, tako ću je vaspitavati. Čekam da se slegnu strasti - nastavio je Vuk.

- Nastavi, pa ćeš vidjeti kako ćeš proći, samo mi spominji dijete, spomeni još jednom, ja te upozoravam! - prijetio je Vuk.

- Ja ću pričati šta želim! - nastavljao je Đedović u emisiji "Zadruga - Narod pita".

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.