„Vivia Run&More Weekend“ festival ima humanitarni karakter!

19.04.2019 12:00

Drugi po redu „Vivia Run&More Weekend“ festival koji će se održati od 19. do 21. aprila ima humanitarni karakter. Učesnici najšarenije urbane trke na svijetu Color Fun Run plaćenjem kotizacije u visini od 10 KM za odrasle i 5KM za djecu mlađu od 14 godina, direktno učestvuju u humanitarnoj akciji koja se realizuje pod sloganom „Tvoj korak za njihov osmijeh“.

Ove godine novac prikupljen od kotizacija biće doniran Udruženju paraplegičara, oboljelih od dječije paralize i ostalih tjelesnih invalida regije Banja Luka, Centru za podršku porodicama djece i osoba sa poteškoćama "Dajte nam šansu - Zvjezdice" i Udruženju za pomoć osobama sa autizmom “Djeca svjetlosti” Banja Luka.

Građani koji žele da učestvuju u Color Fun Run trci uplatu kotizacije mogu da izvrše direktno u prostorijama navedenih udruženja ili u knjižari MyBook, Banja Luka (centar grada, Ul. Kralja Petra I Karađorđevića 70).

Uplatu kotizacije za trku Color Fun Run moguće je izvršiti i online na oficijelnoj stranici festivala: https://prijava.runandmore.org/sr/Registration/Register?raceType=FunRun

Tokom tri festivalska dana posjetioci će moći da posjete i humanitarne štandove u okviru EXPO zone na kojima će kupovinom određenih festivalskih suvenira, takođe, učestvovati u humanitarnoj akciji.

Za više informacija kontaktirajte nas putem e-maila [email protected] ili na brojeve telefona +387 (0)65 161 171, +387 (0)65 161 102 i +387 (0)51 303 860.



KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.