“Vivia Run&More Weekend” festival: Prvi EDU-Coaching forum u Banjaluci!

11.05.2018 19:00

EDU Coaching forum, prvi forum za trenere, koji će okupiti eminentne stručnjake iz regiona održaće se od 11. do 13. maja u okviru “1. Vivia Run&More Weekend” festivala na tvrđavi Kastel u Banjaluci.

Program foruma osmišljen je za trenere trčanja, fitness i kondicione trenere, studente i nastavnike fizičkog vaspitanja, učitelje joge, fizioterapeute, nutricioniste, trkače.

Riječ je prvenstveno o stručnom forumu za unapređenje trenerskog rada u rekreativnim sportovima, ali je program namjenjen i drugim sportskim radnicima, koji žele aktivno da rade na svom usavršavanju, kako bi pomogli i drugima u pomjeranju njihovih psihofizičkih dometa.

Dio ovog stručnog usavršavanja usmjeren je i na poslovni, marketinški aspekt, čime akcenat stavljamo i na unapređenje poslovnih performansi učesnika i podizanje sportsko-rekrativnih oblasti na jedan profesionalan nivo.

Predavači prvog forum za trenere u Banjaluci su stručnjaci iz BiH, Srbije, Hrvatske i Slovenije. Veroljub Zmijanac, Asja Petersen, Lejla Šebić, Danijel Borković, Aleksandar Jakovljević, Ivan Radenković i Sanda Mešinović govoriće o kondicionim pripremama rekreativaca, nutricionizmu, prevencijama od povreda i marketingu u coaching-u.

U okviru EDU Coaching foruma u petak, 11. maja (19:00-20:00), u susret 4. Banjalučkom m:tel polumaratonu, biće održana i panel diskusija na temu “Adolescentno doba uličnih trka” u kojoj će učestvovati gosti iz regiona: Gojko Zalokar - direktor Ljubljanskog maratona, Alen Bošković - direktor Dubrovačkog polumaratona, Marko Vasić - predstavnik Evropske atletske asocijacije i Veroljub Zmijanac – osnivač portala “Trčanje.rs”. Domaćin prvog panela je Vladimir Selec, sportski direktor 4. Banjalučkog m:tel polumaratona.

Za učesnike EDU Coaching Foruma obezbijeđen je popust od 20 KM za učešće u 4. Banjalučkom m:tel polumaratonu, te popust od 30 KM prilikom prijave tima za G-Drive štafetni polumarton.

Kotizacija za učešće na EDU Coaching Forumu iznosi 100 KM, a prijavu možete popuniti na stranici organizatora https://reg.banjalukamarathon.com/sr/registration/edu .

Rekreativni sport važan je segment u stvaranju i razvijanju zdravih životnih navika, ali je mnogo važnije primjenjivati ga pravilno i uz savjete stručnjaka. Namjera organizatora je da EDU Coaching forum u godinama koje dolaze postane mjesto gdje će se razmjenjivati iskustva, polemisati, diskutovati, prenositi naučna i praktična znanja, obučavati i savjetovati.

Više detalja potražite na http://edu.runmoreweekend.com/ .



KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.