x

Vječna kuća mnogih poznatih Amerikanaca: Kobi i Đijana Brajant počivaju u Memorijalnom parku Pacific View!

Kobi i Đijana Brajant koji su sa još sedam osoba tragično nastradali u helikopterskoj nesreći sahranjeni su prošlog petka u Memorijalnom parku "Pacific View" u Koroni del Mar.

Ceremocija ispraćaja na vječni počinak obavljena je u krugu porodice i najbližih prijatelja, prenijeli su američki mediji.

"Daily Mail" je objavio i fotografije mjesta na kojem počivaju Kobi i Đijana Brajant, a koje će, bez sumnje, biti posjećeno od strane velikog broja poštovalaca legendarnog američkog košarkaša.


Javna komemoracija će biti održana simbolično po broju koji je Brajant nosio tokom drugog dijela svoje, 20 godina duge karijere 24. februara u "Stejpls centru" tako da će navijači i tada moći da odaju poštu legendi Lejkersa.

Američki mediji prenijeli su vijest o Kobijevoj sahrani pošto su došli do potvrde o smrti koje je izdalo Ministarstvo za javno zdravlje Los Anđelesa, a u kojima je navedeno gdje i kada su sahranjeni košarkaš i njegova 13-godišnja kćerka.


U toj potvrdi je takođe naveden uzrok smrti kao "nesrećan slučaj" i naznačeno je da su živote izgubili 26. januara u brdima Kalabase.

Inače, u Memorijalnom parku "Pacific View" počivaju i druge poznate ličnosti kao što su glumac Kam Tong, producent i glumac Vilijam Kegni, glumica Džin Kegni, glumica Margaret Erli, model i glumica Džimi Karmen, glumac Džon Vejn, muzičar Kevin Mark i mnogi drugi...

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir sport, Daily Mail)


KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


KAKO DOBIM MOJI KREDIT OD OVE VELIKE KOMPANIJE Pozdrav dragi moji ljudi, ja sam Linda McDonald, trenutno živim u Austinu Texas u SAD-u. Trenutno sam udovica s troje djece i zaglavila sam u financijskoj situaciji u aprilu 2018. godine i trebalo mi je refinanciranje i plaćanje računa. Pokušao sam tražiti kredite raznih privatnih i korporativnih tvrtki, ali nikad s uspjehom, a većina banaka mi je odbila kredit, ne puni plijen onim propalicama tamo koje ih nazivaju zajmodavcem samo-novca, svi su prijevara, sve što žele je vaše novac i dobro da ih više ne čujete, učinili su mi to dva puta prije nego što sam upoznao gospodina Davida Wilsona, najzanimljiviji dio toga je da mi je zajam prebačen u roku od 74 sata, pa ću vam savjetovati da kontaktirate gospodina Davida ako zainteresovani ste za zajam i sigurni ste da ga možete vratiti na vrijeme, možete mu se obratiti putem e-maila ……… ([email protected]) Bez kreditnog čeka, nema prodavača sa samo 2% kamate i boljim planovima otplate i Ako želite da se obratite bilo kojoj firmi u vezi sa osiguravanjem zajma bez obezbeđenja, obratite se gospodinu Davidu Wilsonu danas za vaš kredit Nude sve vrste zajma koje nude Kratkoročni zajam (5_10 godina) Dugoročni zajam (20_40) Zajam za medijski termin (10_20) Oni nude zajam poput Zajam za dom ............., Poslovni zajam ........ Dug kredita ....... Studentski zajam .........., Zajam za pokretanje posla Poslovni zajam ......., zajam kompanije .............. itd Email .......... ([email protected]) Kada je riječ o financijskoj krizi i zajmu, onda je financijski zajam David Wilson pravo mjesto, molim vas, recite mu da sam vam gospođa Linda McDonald usmjerila sreću ................... ....