x

bahata dragojevićka

Vjenčana kuma raskrinkala Dalilu: Dužni su za montažnu kuću, a umjesto za bolesnu djecu novac dala na psa!

Vjenčana kuma Dalile Dragojević Gordana Goca Vasić otkrila je da ju je rijaliti učesnica razočarala zbog bahatog ponašanja.

- Dalili sam kumovala na opštinskom vjenčanju sa Dejanom jer nijednu drugaricu u tom trenutku nije imala. Ja sam bila njen fan, nedjeljno sam trošila 50 eura kako bih joj kupovala stvari za rijaliti i nikada mi na tome nije bila zahvalna. Kada je vidjela da nema koga da uzme za kumu, odlučila je da joj ja kumujem, ali je imala uslov da za svadbu moram da joj kupim automobil za kuče od 200 eura. Naravno, ja sam njenu żelju ispunila i uz to joj uzela buket ruža sa biserima i novac sam ubacila u kovertu - priča potresena Goca.


- I na kraju mi je bila "zahvalna", tako što me ni čašom vode nije ponudila. Nakon vjenčanja je samo izustila: "Hajde, dajte poklone, pa da se razilazimo". Međutim, ja sam u tom trenutku zamolila da dobijem čašu vode jedva su mi to nekako ponudili Grodana kaže da je čula priče kako se Dalila u švajcarskoj bavila najstarijim zanatom.


- Ne mogu da tvrdim da se Dalila bavila pros..tucijom, ali sam tako neke stvari načula. Ona nikada o tome nije željela da priča, a ni ja je nisam ispitivala. Međutim, sa druge strane znam da je dužna novac za montažnu kuću koja je napravljena u Gornjem Sepku. Sergej, koji im je pravi dom, rekao mi je da su mu ostali dužni novac, ali nije precizirao koliko tačno. On im je to oprostio i nema vremena da se sa njima vuče po sudovima - zaključuje Goca Vasić.


lzmeđu ostalog, Dalilina vjenčana kuma istakla je da su njeni fanovi umjesto bolesnom djetetu, pomogali njoj i njenom kučetu Tediju, jer Dragojevičeva nije imala osjećaja.

- Pokušala sam da skupim novac za Dalilino vjenčanje s Dejanom kako bismo kupili auto za njeno kuče Tedija. Obavijestila sam Daliline fanove na Fejsbuk grupi, međutim žene iz grupe su rekle da nije pametan potez kupovati automobil od 200 eura za Dalilinog psa jer je bolje da novac damo ženi čija je kćerka bolesna. Njeni fanovi i podrška nisu bili za to, a ja sam željela da joj ispunim želju i kupim auto. Na kraju sam kupila - priča potresena Gordana, koja je otkrila da su je gledali svi kao boga.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir/Super TV 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.