x

slavlje kod đokovića

Vjenčao se brat Novaka Đokovića: Đorđe i Saška se zakleli na vječnu ljubav pred Bogom! (Foto)

Đorđe Đoković i Saška Veselinov vjenčali su se u Crkvi Svetog Marka. Mladi par je čin vjenčanja krio je od javnosti i do posljednjeg trenutka ni gosti nisu znali gdje će par reći sudbonosno da.

Mladenci su prvo održali čin zaručenja, nakon čega je uslijedio čin vjenčanja. Cijela porodica Đoković prisustvovala je vjenčanju, koje je obavio otac Petar Lukić, starešina Saborne crkve.

Mladenci su za svatove obezbijedili dva kombija.


Foto: Kurir

Naime, kako se pisalo, na pozivnicama je pisalo da će zvanicama biti javljena lokacija sat vremena unaprijed, a pisalo se i da će svadba da bude negdje u Crnoj Gori.

- Sve je obavijeno velom tajni. Na pozivnici piše da će sat vremena prije svadbe gostima biti javljena tajna lokacija vjenčanja. Niko ne zna gdje će proslava biti, zna se samo da je Crna Gora u pitanju – rekao je dobro obaviješten izvor.


Podsjetimo, Saška Veselinov je model i influenserka, dok je Đorđe mladi biznismen. Njih dvoje su tokom svog gostovanja u emisiji ’’ Amidži šou’’ otkrili da od prvog dana zabavljanja nezvanično žive zajedno, kao i da su nakon 20 dana otišli zajedno na more, a po povratku je Đorđe rekao: ’’Volio bih da nam jedna destinacija bude dom, da se nakon putovanja vraćamo u istu kuću.’


Podsjetimo, Novak i Jelena takođe su se vjenčali u Crnoj Gori, na Svetom Stefanu, a vjenčanje Đorđa Đokovića isplanirano je u sličnom maniru. Kako se negdje pominje, ova proslava trebalo bi da prevaziđe Novakovu.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 
Foto: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.