x

priznala emocije

Vjerenik joj se bori za život, ona u rijalitiju s drugim! Sada se pravda: Jocu volim, Alen mi prija!

Alen Hadrović je iskazao svoje simpatije prema Maji, a Markovićeva je priznala da joj on prija, iako ima vjerenika, bivšeg zadrugara Jovicu Putnikovića.

Maja je dobila priliku da se obrati zadrugarima.

"Dobro veče svima, ja prihvatam svačiji komentar. Sad, pažljivo sam vas slušala, bitna su mi vaša mišljenja. Ovako, ja ne znam odakle da krenem... Ja sam sama ovdje ušla, pričala sam sa vjerenikom, da, ali nije on mene natjerao ovdje da uđem. Ja nisam ničije kuče. On je insistirao na tom pjevanju, da pokažem sebe kao osobu i svoj talenat. Želim da se pokažem u najboljem svijetu. Prvi put mi se desilo tako nešto, da biram između razuma i srca. Teško mi je. Ja sam juče priznala pred svima vama da mi Alen prija kao osoba, njegova pažnja, to što je tu...


Ja ne mogu da lažem, ne bi bilo fer sa moje strane. Što se tiče Joce, ta priča za održavanje, ja nisam sa njim zbog para, dopao mi se, tu je, i ja ga volim. To što sam rekla da mi Alen prija, to je moje mišljenje. Ja Jocu volim, biću tu za njega. Ni u jednom trenutku nisam prestala da mislim o njemu. Sve držim u sebi. Da li sam ga povrijedila, to ću sa njim pričati, on će mi reći da li sam ga razočarala. Sve ostaje na našem razgovoru", istakla je Maja, a onda se obratio i Alen:


"Hvala svima na lijepim riječima. Ne želim da se osjetim kao neki matori biznismen, to što pričate o materijalnoj sigurnosti. Ako sam joj se dopao, to je zbog energije. Niko nije Maju osudio od onih koji su je nominovali, moji prijatelji je jako podržavaju", rekao je Hadrović.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.