x

rekla sam da

Vjerila se Dalila Dragojević: Zadrugarka nedavno uplovila u vezu, pa se pohvalila fantastičnim prstenom! (Foto)

Dalila Dragojević, koja se nakon finala zadruge našla na drugom mestu, a čije je učešće u rijalitiju ostalo obeleženo vezom sa Filipom Carem na oči njenog tadašnjeg supruga Dejana Dragojevića, nedavno je uplovila u ljubavnu vezu, a već sada je rekla "da" izabraniku.

Ona je na Instagramu pokazala vjerenički prsten i stavila hešteg "Rekla sam DA".

Dalila je novog dečka nazvala Gringo i tako ga predstavlja u javnosti. Ona je samo ispričala da je on biznismen koji ima vozni park i privatan biznis.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Želim svima ovdje reći kako je DR Apata promijenio moju sudbinu. Gotovo petnaest godina radila sam kao prodavačica u automobilskoj tvrtki i jedva dobivala proviziju da platim račune dok je izvjesna kolegica na umu kupovala kuće. Bila sam zbunjena oko nje jer su joj svi zavidjeli na tome koliko je zaradila. Nisam shvaćao što nije u redu jer sam bio dobar u svom poslu i nije bilo ničega posebnog što je činilo drugačijom i gotovo pet godina nisam mogao skupiti hrabrosti da joj se izrazim. Jednog dana dok me tjerala, molio sam je da me posavjetuje i odlučio učiti od nje, ali ona je rekla da sam bolji na poslu, što me dodatno zbunilo jer je njoj očito bolje. Nakon mnogo razgovora, obavijestila me o dr. Apati koja je izvela njezinu magičnu čaroliju koja ju je učinila izuzetnom. Dala mi je njegov kontakt i zamolila me da razgovaram s njim i učinim sve što traži od mene. Prošlo je sedam mjeseci i upravo sam kupila svoju prvu kuću i uštedjela dovoljno novca da pošaljem svoje blizance na fakultet. Bio sam slomljen i beskućnik i nikad ne bih mogao zamisliti da ću tako brzo posjedovati dom. Hvala DR Apata. Zamolite ga za pomoć i uz njegovo dopuštenje ostavljam njegov direktan kontakt broj WhatsApp / Viber: +1(425) 477-2744 ILI Email: [email protected]