x

evo dokaza

Vladimir Tomović i Ivana Aleksić raskrinkani: Proveli noć zajedno u Vrnjačkoj Banji, odale ih slike!

Bivši rijaliti učesnik Vladimir Tomović proveo je nedavno jedan dan u Vrnjačkoj Banji kako bi krstio dijete svog prijatelja, a istog dana se iz spomenutog mjesta oglasila i Ivana Aleksić.

Iako njih dvoje ne žele javno da pričaju o svom odnosu i da ga komentarišu, zanimljivo je to su njih dvoje očigledno postali nerazdvojni.

Naime, Vladimir je uvijek isticao kako je ponosan na to što ima puno prijatelja van rijalitija, te je tako jednom od njih i krstio dijete, a na tim slikama nema i Ivane.


Međutim, na njenom profilu na Instagramu, bivša supruga repera Nenada Aleksića objavila je fotografiju iz jednog hotela u Vrnjačkoj Banji, te su mnogi pretpostavili da su njih dvoje zajedno tamo.


Inače, Ivana i Vladimir nisu poricali da se druže, ali nisu ni priznali da među njima postoji nešto više od prijateljstva, već da samo ne žele da komentarišu njihove privatne živote.

Aleksićka je ovoga ljeta bila gost kod Tomovića u Baru, a on je tom prilikom istakao da je njegova majka oduševljena Ivanom, ali i njegov brat i prijatelji.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.