x

u društvu muzičara

Vladimir Tomović nakon diskvalifikacije otišao u kuću poznatog pjevača: Evo gdje se nalazi! (Foto)

Vladimir Tomović diskvalifikovan je iz rijaiti šoua "Zadruga" zbog nepoštovanja ugovora, a osim toga dobio je i novčanu kaznu od pet miliona dinara.

Učesnik rijalitija verovatno zbog loše epidemiološke situacije u regionu nije tek tako mogao da se vrati u rodnu Crnu Goru, ali je tu neko od bivših cimera iz Zadruge ko mu je rado pomogao.

U pitanju je reper Vuk Mob, koji je još u rijalitiju izjavio da Vladimira gleda kao brata i da će uvijek biti uz njega šta god da bude i ostao je pri svojoj riječi, te je rado ugostio Tomovića u svom domu.


Vuk je objavio selfi sa Tomovićem i tako podržao svog prijatelja.

- Brat za brata - napisao je Vuk u opisu fotografije sa Vladimirom.


.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Pozdrav dame i gospodo, trebate li novčanu pomoć? Ja sam Susan Benson. Ja sam zajmodavac, a takođe i finansijski savjetnik. Da li vam je potreban poslovni zajam, lični zajam, hipoteka ili zajam za dovršetak projekta? ako je vaš odgovor da, preporučiću vam da kontaktirate moju firmu. Pružamo sve vrste zajmova, uključujući dugoročne i kratkoročne zajmove. Za više informacija, pišite nam putem e-pošte: ([email protected]) ili mi pošaljite poruku direktno na WhatsApp putem: +447903159998 i u trenutku primite odgovor. Mi smo sveobuhvatna tvrtka za financijske usluge i obvezani smo da ćemo vam pomoći da ispunite sve svoje težnje. Specijalizirani smo za pružanje rješenja za strukturirano financiranje pojedincima i kompanijama na najučinkovitiji i najbrži način. Evo nekoliko razloga zbog kojih biste nas trebali kontaktirati radi zajma; * Praktičnost - Možete se prijaviti za kredit bilo kada i bilo gdje. * Fleksibilni iznos - Vi odlučujete koliko želite posuditi. * Brzo direktno finansiranje - Primite zajam u roku od 24 sata nakon odobrenja. * Fleksibilna kamatna stopa - pristupačna kamatna stopa od 3%. * Visoke stope odobrenja * Fleksibilna otplata - imate priliku odabrati datum otplate, bilo sedmično, mjesečno ili godišnje u trajanju od 1-30 godina. * Jednostavna internetska aplikacija. * Personalizovane smernice i stručnost. * Nema skrivenih troškova Ne gubite priliku zbog nedostatka sredstava. Kontaktirajte moju kompaniju odmah, možemo vam pomoći pri zajmu jer smo pomogli brojnim pojedincima i organizacijama koji su se suočili sa finansijskim poteškoćama širom svijeta Za više informacija o našoj ponudi zajma, pošaljite nam svoj zahtjev za zajam putem ove adrese e-pošte [email protected] ili na WhatsApp putem +447903159998 Posrednici / savjetnici / brokeri su dobrodošli da dovedu svoje klijente i 100% su zaštićeni. U potpunom povjerenju, radit ćemo zajedno u korist svih uključenih strana.