x

zaljubljen

Vladimir Tomović o ulasku u Zadrugu 5 i odnosu sa bivšom ženom Nenada Aleksića Ša: Ja imam djevojku!

Bivši učesnik "Zadruge" Vladimir Tomović prokomentarisao je repera Nenada Aleksića Ša koji je suprugu Ivanu prevario u rijalitiju sa starletom Tarom Simov, ali i otkrio šta misli o novim učesnicima i da li planira ponovo da uđe u Bijelu kuću.

- On je znao da sam ja u pravu kada sam mu govorio neke stvari u rijalitiju, ali nije htio to da prizna. Mislim da je čovjek veliki gubitnik, Ša je luzer decenije i tako će ostati, bilo šta da uradi sada, uđe ponovo u rijaliti ili ne, promijeni se ili ne, on ostaje isti onaj Ša. Kakav je, ko je on, šta je on, svi su to vidjeli i to je jasno kao dan. Neću promijeniti svoje mišljenje nikad - rekao je za "Srpski telegraf", pa otkrio šta misli o Ivani.


- Ona je jaka žena i ponaša se kao dama u svim situacijama, dostojanstveno i odvažno. Nije ona iz tog našeg rijaliti zoo vrta. Ona je prizemna, vrijedna i zdrava žena. Ja sam svoje o lvani rekao i prije, ništa se promijenilo nije, o njoj mislim sve najbolje. Ja sam javno stao na njenu stranu, čuli smo se nakon izlaska, bila je kod mene u Baru, provodili smo vrijeme zajedno. Ivana mi nije djevojka ako na to aludirate, ja imam djevojku.


Tomović je prokomentarisao i spekulisanja da u "Zadrugu 5" ulazi sa bivšom suprugom Nenada Aleksića Ša.

- Ja ne ulazim sigurno, to mogu da vam kažem. S nekim s kim ste na sudu ne možete da se dogovorite za dalju saradnju, da li ulazi Ivana, ne znam, ali ako odluči da uđe, to je njena stvar, podržao bih je u tom slučaju. Gdje sam ja stao, nek ona nastavi, ali se iskreno nadam da neće.


Vladimir je otkrio i šta misli o novim učesnicima rijalitija.

- Skandal će nastaviti ovi što su skandalozno i završili, Maja, Janjuš, Tara, mada treba ostaviti prostora ovim novim, oni uvijek mogu da iznenade, pa da sve ode u drugom pravcu. Mene su dugo spominjali nakon što sam izašao, nadam se da više neće, da će se ovi stari uhvatiti u koštac s novim, da će se stvarati neke nove rijaliti priče, ove stare su već sve ispričane.ž


Nakon brutalne tuče s Vladimirom Tomovićem Miki Đuričić izbačen je iz rijalitija "Zadruga 4". Vladimir je tada završio sav u posjekotinama. Miki se vraća u novu sezonu, a o njihovom okršaju Tomović kaže: "To nije bilo muški od nas. Kažem za obojicu jer se hladne glave najbolje razmišlja. Mi smo to riješili tada, sigurno se to ne bi ponovilo opet, ja nemam problem s Mikijem, možemo se sresti oči u oči nakon svega, tu ne bi bilo problema. U "Zadruzi" se više sresti nećemo."

.

.

.

.

Izvor: Blic

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.